Lavera Oční stíny MONO 01 zlatá, Trend Sensitiv 2 g

Lavera Oční stíny MONO 01 zlatá, Trend Sensitiv 2 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Oční stíny v úchvatném třpytivém béžovém odstínu se zlatými tóny okamžitě rozzáří váš pohled. Bohatá pigmentace a pečující přírodní složky zaručí perfektní výsledek nalíčení po celý den.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Oční stíny Mono 01 zlatá okamžitě rozzáří váš pohled tisíci slunečními paprsky. Tento úchvatný odstín v třpytivém béžovém základu se zlatými odlesky podpoří hřejivé tóny ve vaší tváři a ihned opticky odstraní případné známky únavy. Vypadá báječně nejen na celé oční víčko, ale také do vnitřního koutku oka pro otevření pohledu.

Přírodní dekorativní kosmetika Lavera obsahuje kvalitní ingredience, díky kterým má výtečné vlastnosti co se týče konzistence, komfortu používání i výdrže. Mono oční stíny mají elegantní kompaktní balení, snadno se vejdou do jakékoliv kosmetické taštičky a jsou skvělé i na cestování. Jejich odstíny byly inspirovány přírodou a jejími kouzelnými barevnými nuancemi, proto působí na očích opravdu přirozeně.

Kvalitní minerální pigmenty dodávají těmto očním stínům intenzivní zabarvení. Díky příjemné máslové konzistenci se snadno aplikují, rovnoměrně roztírají a dají se vzájemně kombinovat. Vytvoříte s nimi nespočet variant líčení, ať už v matných tónech či s lehkým zářivým třpytem. To vše bez kompromisů a s obsahem nedráždivých přírodních složek, pečujících rostlinných másel a čistých výtažků z bylin. 

Malé a praktické

Oční stíny MONO Lavera jsou malým šikovným pomocníkem, se kterým snadno docílíte perfektního líčení. Můžete použít jen jeden odstín nebo jich zkombinovat více pro plastický vzhled oka. Stíny jsou velice praktické také na cestování a vejdou se snadno i do té nejmenší kosmetické taštičky. Díky tomu jsou kdykoli připraveny k použití.

Zářivý odstín

Odstín 01 zlatá obsahuje neutrální tóny béžové, champagne a zlatavé, které lichotí všem barvám očí a rozzáří váš pohled díky tisícům drobných třpytek. Stíny můžete používat na mokro i na sucho a snadno se kombinují s dalšími neutrálními i výraznými barevnými odstíny. Skvěle vypadají také ve vnitřním koutku oka či pod obočím pro rozjasnění.

Kvalitní pigmenty

Oční stíny Lavera MONO mají kvalitní složení s minerálními pigmenty, které jsou výbornými nosiči barev a zaručí jejich perfektní přenos na oční víčko. Oční stíny Lavera mají intenzivní odstíny a vydrží v bezchybném stavu po celý dlouhý den. Stíny můžete nanášet jak štětcem, tak pěnovým aplikátorem či velmi jednoduše pomocí prstů.

Přírodní pečující složky

Ale dekorativní kosmetika Lavera nejen, že dokáže zvýraznit vaše přednosti či potlačit nedokonalosti, ale má navíc i pěstící účinky díky množství obsažených přírodních ingrediencí. Bambucké a kakaové máslo pečují o křehkou pokožku očních víček a díky hloubkové výživě pokožky brání předčasnému stárnutí pleti. Rostlinné výtažky a přírodní oleje pak zajišťují také hedvábně jemnou konzistenci očních stínů. Lavera.

Použití: Nanášejte stíny na oční víčko prsty, štětcem či pěnovým aplikátorem. Pro dlouhodobou výdrž a zvýraznění odstínu použijte bázi pod oční stíny Lavera.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: zlatá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu3

Namalujte se s přírodou

Oči a rty v nové sezóně

Podzimní líčení

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?