POETIKO Odličovací balzám pro suchou pleť s meruňkovým olejem, rakytníkem a arnikou 50 ml

POETIKO Odličovací balzám pro suchou pleť s meruňkovým olejem, rakytníkem a arnikou 50 ml

Značka: POETIKO
Balení:
567
Momentálně vyprodané na e-shopu

Balzám s meruňkovým olejem, bylinnými extrakty a včelím voskem efektivně čistí a hydratuje pokožku. Je vhodný pro suchou pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Odličovací balzám pro suchou pleť od značky POETIKO při kontaktu s pokožkou vytváří jemnou konzistenci podobnou medu. Díky meruňkovému oleji, rakytníku a arnice důkladně pleť vyčistí a hydratuje. 

Hlavní benefity odličovacího balzámu:

  • stvořený pro suchou, unavenou, zralou, smíšenou a citlivou pleť
  • 100% přírodní složení
  • bohatá a uklidňující medová vůně
  • jemný balzám, který taje při kontaktu s pokožkou
  • odličuje, pečuje, čistí, zvláčňuje, zjemňuje, chrání, vyživuje

Hlavní ingredience

Arnika
Arnika se díky svým dezinfekčním vlastnostem výborně postará nejen o aknózní pleť, ale i ekzémy a další kožní problémy. Preventivně působí proti drobným žilkám v obličeji i křečovým žilám. Skvěle se osvědčila také v boji proti nejrůznějším otokům, včetně váčků a tmavých kruhů pod očima.

Mandlový olej
Mandlový olej patří mezi nejšetrnější a nejjemnější rostlinné oleje. Svým složením a strukturou je blízký lidské kůži, a díky tomu blahodárně působí na všechny typy pokožky, včetně citlivé, dětské i ekzematické. Unavené pleti dodá ztracenou energii, vlhkost a elasticitu, poradí si však i s podrážděním a zarudnutím.

Balzám je zabalený v plně recyklovatelném skleněném kelímku s plastovým víčkem, který poslouží opakovaně – třeba na produkty z naší bezobalové sekce nebo na šperky a jiné poklady.

Použití: Jemnou masáží naneseme dostatečné množství balzámu na suchou a neočištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Setřeme tamponkem namočeným vodou nebo květovým hydrolátem a užíváme si pocit hydratace.

Odličovací balzám pro suchou pleť s meruňkovým olejem, rakytníkem a arnikou je součástí balení:

POETIKO Tajemství zářivé pleti 1 ks

Tajemství zářivé pleti 1 ks

Československá značka Poetiko, neboli PO-ETI-KO, byla založena 4 ženami, kamarádkami, které spojuje stejná vášeň - hravý a zdravý přístup k životu. Značka Poetiku propojuje dva světy, a to vědu a přírodu. Dbá na výběru prvotřídních surovin, inspirují se tradiční bylinkářskou kulturou a doplňují jí o biotechnologické poznatky, které zabezpečují dlouhodobé výsledky. 

Typ pleti: citlivá pleť, smíšená pleť, suchá pleť, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: NATURLAB.ORGANIC s.r.o., U Národní galerie 470 , 156 00, Praha 5, Česká republika

Z blogu1

Poznejte omamné vůně nové lokální značky Poetiko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nedoporučuji / Adéla 13. 8. 2023 10:16

Zklamání. S produktem se těžko zachází, i když se ho snažíte maximálně zahřát v rukách, i tak se s ním těžko pracuje. Není kluzký jako ostatní oleje, je strašně těžký pro manipulaci. Po odlíčení zůstává nepříjemná maska na obličeji. Možná pro někoho se sušší pletí ideální, ale za mě už to bylo moc. Za tu cenu opravdu nedoporučuji.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?