puroBIO cosmetics Odličovací tampóny 2 ks

puroBIO cosmetics Odličovací tampóny 2 ks

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tampony z mikrovlákna pro dokonalé odlíčení vaší pleti. Dejte sbohem jednorázovým odličovacím tamponům a přivítejte v koupelně udržitelnost.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tampony z mikrovlákna od značky puroBIO jsou stvořené pro dokonalé a šetrné odlíčení vaší pleti. Dejte sbohem jednorázovým odličovacím tamponům a přivítejte v koupelně udržitelnost. Tampony kombinujte s vaším oblíbeným odličovacím přípravkem z řady CARÆ puroBIO.

Odličovací tampony mají speciální oválný tvar, abyste se jednoduše dostali do každého záhybu vaší pleti. Růžová strana je navržena k odstranění intenzivnějšího make-upu, bílá strana je ideální pro odstranění posledních zbytků make-upu, pleťové masky, peelingů atd. 

Houbičky jsou opatřené pytlíčkem z recyklovatelného materiálu, který je určený jako ochrana při praní v pračce. Perte na 60 °C. Můžete sušit v sušičce.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Produktové řady: PuroBio For Skin Carae

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?