Argital Odvodňující dynamizovaný olej Měsíc 125 ml

Argital Odvodňující dynamizovaný olej Měsíc 125 ml

Značka: Argital
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dynamizovaný tělový olej Měsíc pomáhá snižovat nepříjemné zadržování vody v organismu. Obsahuje účinnou kombinaci kvalitních panenských olejů, které pečují o výživu a hydrataci pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dynamizovaný tělový olej Měsíc Argital pomáhá snižovat nepříjemné zadržování vody v organismu. Obsahuje účinnou kombinaci kvalitních panenských a esenciálních olejů, které pečují o výživu a zdraví pleti. Dynamizovaný olej je vyroben speciálním způsobem zpracování, při kterém se umocňují blahodárné účinky olejů a vám se tak dostane olej s maximálními pozitivními účinky.

Kombinace klíčkového, mandlového a olivového oleje je bohatá na nenasycené mastné kyseliny a regenerační vitaminy E a A. Tyto rostlinné oleje mají výborný anti-aging efekt, chrání pokožku před poškozením volnými radikály a napomáhají urychlit hojení různých oděrek, ranek a také zlepšují vzhled drobných jizviček.

Anýzový a fenyklový éterický olej mají protizánětlivé a uklidňující účinky, zatímco olej z meduňky lékařské pomáhá zklidňovat podrážděnou pokožku a jeho vůně působí blahodárně i na vyčerpanou mysl. Citronový a pomerančový olej prokrvují pokožku, urychlují tok lymfy i následné odplavování škodlivých látek z organismu. Působí také proti nadbytečnému zadržování vody v organismu a zmírňují pocit těžkých nohou.

Zbavte se otoků

Dynamizovaný tělový olej Argital pečuje o pokožku celého těla od hlavy k patě a zároveň pomáhá ulevit při otocích a zadržování vody. Tento jedinečný tělový olej s přírodními výtažky podporuje přirozené regenerační procesy v pokožce, urychluje detoxikaci organismu a stimuluje vodní metabolismus. Navíc zanechává pokožku vyživenou a sametově hebkou.

Zpomalte stárnutí

Dynamizovaný olej je tvořen ze základu z mandlového oleje, který je velice jemný a výborně jej snáší i velmi citlivá pokožka. Mandlový olej podporuje hojení a obnovu pokožky a navíc má zklidňující účinky. Olivový olej je pak bohatý na vitaminy i antioxidanty, které zpomalují stárnutí pokožky. Éterický olej z anýzu a fenyklu jsou pak přirozeně protizánětlivé a pokožku zklidňují. Olej z meduňky zklidní rozbouřenou mysl a působí blahodárně i na kvalitu pokožky.

Síla přírody 

Esenciální oleje z citrusů pak podporují prokrvení pokožky i podkožních tkání, a tím stimulují metabolismus a odplavování škodlivých látek z těla. Olej působí příznivě při nadměrném zadržování vody v těle a uleví rovněž od pocitu těžkých nohou. Dynamizovaný tělový olej je vyráběn speciální technologií, kdy je snahou uvolnit maximální účinnou sílu obsažených složek a zvýšit tak jejich efekt. Procesem dynamizace tak vzniká nejúčinnější forma oleje, který spojuje blahodárné vlastnosti rostlinných olejů spolu s cennými přírodními výtažky z bylin.

Použití: Nastříkejte olej na navlhčenou pokožku těla nejlépe po sprše či koupeli a krouživými pohyby vmasírujte.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Masážní oleje

Poznáte zavodněný organismus?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?