Saloos Olej černý kmín, bio 125 ml

Saloos Olej černý kmín, bio 125 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Zboží je trvale vyřazeno.

Olej z černého kmínu je velmi vhodný pro suchou, citlivou a lehce podrážděnou pokožku obličeje i celého těla. Skvěle poslouží k masážím i koupelím, mírní nadýmání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Olej z černého kmínu se získává lisováním ze semen rostlinky Nigella Sativa, které se česky také říká černucha setá. Získaný olej má výjimečné vlastnosti, mimo jiné obsahuje i zhruba 1 % éterických olejů. Tento rostlinný olej ulevuje při nadýmání a příznivě působí na trávicí systém.

Černuchový olej je velmi vhodný pro suchou, citlivou a lehce podrážděnou pokožku obličeje i celého těla. Skvěle poslouží k masážím i koupelím. Přináší úlevu při nadýmání a bolení bříška u dětí, je vhodný k masážím bříška, které uleví nepříjemným potížím spojeným s novorozeneckými kolikami. Do 1 roku doporučujeme k masáži ředit s mandlovým nebo jojobovým olejem v poměru 1:5.

Má antibakteriální účinky, odvodňuje a detoxikuje. Urychluje hojení ran a obnovu buněk a podporuje imunitní systém. V asijské a orientální medicíně se po staletí používá při bronchitidě, senné rýmě, průjmech, nadýmání, kožních ekzémech a kopřivce.

Černuchový olej pro vaše zažívání

Olej z černého kmínu nebo černuchy seté je jedním z nejčastěji používaných preparátů v tradiční medicíně. Je už stovky let oblíben nejen pro svoje účinky na pokožku, ale má příznivý vliv zejména na harmonizaci zažívání. Upravuje funkci trávicího systému a pomáhá při mnoha problémech, které mohou nás či naše nejmenší potkat. Zároveň ale pečuje o pokožku a navrací jí přirozenou vláčnost. 

Proti bolestem a nadýmání

Olej z černého kmínu je tak jako stvořený pro ty, koho trápí bolesti břicha, nadýmání či plynatost. Masáž s tímto vydatným olejem pomáhá zdravému zažívání a lze jej využít také pro masáže bříšek kojenců, které často trápí bolavá bříška. Olej z černého kmínu uleví od nepříjemného pocitu nafouknutí a účinně zmírňuje bolesti břicha a plynatost. 

Péče o pokožku

Ve složení oleje Saloos nenajdete nic jiného než čistý olej z černuchy seté. Je zcela bez konzervantů či umělé parfemace. Olej z černého kmínu ve své přirozené formě obsahuje 1 % esenciálních olejů a potěší vás svou jemnou kořeněnou vůní. Díky složení bez přidaných látek je olejíček vhodný i pro nejmenší a kojence. V případě použití u dětí mladších 1 roku nicméně doporučujeme olej naředit jojobovým či mandlovým olejem. 

Ochrana a regenerace

Olej z černého kmínu má rovněž příznivý vliv na kvalitu pokožky, které dodává dostatečnou výživu a pomáhá v ní uzamknout hydrataci. Je vhodný pro všechny typy pleti, nemusí se jej obávat ani pokožka mastnější, citlivá či problematická. Můžete jej požívat pro pravidelné masáže, přidat do koupele či jej použít místo tělového mléka na celé tělo od hlavy k patě. 

Použití: Vmasírujte do pokožky, využijte pro masáže či do koupele.

Skladování: Skladujte v chladu.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Aromaterapie pro děti

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?