Saloos Olej dětský jemný 50 ml

Saloos Olej dětský jemný 50 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný dětský olej je vynikající pro péči o citlivou pokožku nejen dětí, ale i dospělých. Skvělě hydratuje a zároveň regeneruje pokožku a výborně se hodí také k jemné harmonizující masáži celého těla.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný dětský olej Saloos je vynikající pro péči o citlivou pokožku nejen dětí, ale i dospělých. Skvělě hydratuje a zároveň regeneruje pokožku a výborně se hodí také k jemné harmonizující masáži celého těla.

Vzhledem k obsahu blahodárných rostlinných bio olejů, tedy oleje slunečnicového, sezamového a mandlového, a zklidňující levandule spolu s regeneračním heřmánkem, splňuje tento produkt i ty nejnáročnější požadavky pro maximálně šetrnou péči o jemnou pleť dětí i dospělých. Pro jeho hydratační a regenerační účinky je mimořádně vhodný ke každodennímu použití a ochraně pokožky. 

Jde o čistý přírodní bioprodukt vyrobený z olejů lisovaných za studena, bio olejů a 100% přírodních esenciálních olejů.

Pro naše nejmenší

Dětský olej Saloos je přímo určený pro specifické požadavky citlivé dětské pokožky, o kterou mimořádně šetrně pečuje a chrání ji. Olejíček je vhodný pro pravidelnou péči o pokožku nebo jej můžete využít také pro relaxační masáž miminka. Dětský olej Saloos pomáhá uzamknout hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky, a tím ji chrání před vysušením a podrážděním.

Variace přírodních olejů

Jelikož je tento olej přímo určen pro děti, tak jeho složení je skutečně šetrné a vhodné i na tu nejcitlivější pokožku. Ve složení najdete kombinaci několika rostlinných olejů a naopak neobsahuje parabeny, syntetické konzervanty či parfemaci. Vůně je tvořena přírodními esenciálními oleji, které zároveň zklidní mysl vašeho děťátka.

Pro hebkou pokožku

Olejíček nanášejte na celé tělo po každé koupeli na mírně vlhkou pokožku, díky tomuto postupu se velice rychle vstřebá a nezanechá za sebou mastný povlak. Sezamový olej je skutečným balzámem pro suchou pokožku, zmírňuje nepříjemné pnutí a navrátí pokožce přirozenou pružnost a vláčnost. Pokožka vašeho miminka tak bude hebká a jemná.

Ochrana a regenerace

Mandlový olej pak patří vůbec k nejjemnějším olejům na trhu, zklidňuje citlivou pokožku a zároveň podporuje regenerační procesy. Urychluje hojení a revitalizuje pokožku. Olej z pupalky dvouleté má pak podobné účinky, zklidňuje a zmírňuje podráždění. Vůně levandule a heřmánku uklidní rozbouřenou mysl vašeho děťátka a má příznivý vliv na jeho psychiku.

Použití: Olej vetřete do pokožky celého těla nebo ho použijte k harmonizující masáži.

Tip: Tento olej je mimořádně vhodný také k péči o pokožku v oblasti plen jako prevence proti opruzeninám.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro děti

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?