Saloos Olej dětský uvolňující 50 ml

Saloos Olej dětský uvolňující 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
167
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: 22. 4. u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks

Dětský uvolňující olej svým přírodním složením efektivně přispívá ke zlepšení funkce střev a eliminuje problémy s nadýmáním. Obsahuje esenciální oleje anýzu, fenyklu a kardamomu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Nadýmání v prvních měsících života je problémem, který potrápí snad každého novorozence. Dětský uvolňující olej Saloos svým přírodním složením efektivně přispívá ke zlepšení funkce střev a eliminuje problémy s nadýmáním.

Jemné rytmické masírování bříška ve směru hodinových ručiček často děťátko uklidní a pomůže mu zbavit se nadýmání. Masáž je dobré provádět jednou denně nejlépe po koupeli nebo během dne, alespoň půl hodiny po jídle.

Dětský uvolňující olej obsahuje pečlivě vybrané esenciální oleje z anýzu, fenyklu a kardamomu, jejichž účinky a příjemné aroma uvolňují větry a podporují trávení. Olej zároveň pečuje o citlivou a jemnou pokožku miminka a chrání ji před nepříznivými vlivy. Pravidelná masáž pomáhá uvolňovat nahromaděné plyny a bojuje proti plynatosti novorozenců.

To nejlepší pro vaše děťátko

Dětský olej Saloos s uvolňujícími účinky je přímo stvořen pro jeden z nejčastějších problémů miminek, kterým je nadýmání a bolesti bříška. Olejíček je vhodný pro každodenní masáž bříšek kojenců a zároveň pečuje také o pokožku díky směsi rostlinných olejů. Dětský olej Saloos tak pomáhá uzamknout hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky, a tím ji chrání před vysušením a podrážděním.

Variace přírodních olejů

Jelikož je tento olej přímo určen pro děti, tak jeho složení je skutečně šetrné a vhodné i na tu nejcitlivější pokožku. Ve složení najdete kombinaci několika rostlinných olejů, a naopak neobsahuje parabeny, syntetické konzervanty či parfemaci. Přírodní esenciální oleje pak zaručují účinky proti nadýmání, plynatosti a bolestem břicha. 

Proti bolestem a nadýmání

Olejíček nanášejte krouživými pohyby na bříško vždy večer po pravidelné koupeli, ale můžete jej aplikovat i preventivně přibližně půl hodiny po jídle. Dětský uvolňující olej Saloos obsahuje esenciální oleje z kardamomu, fenyklu a anýzu, které mají silné účinky proti nadýmání a pomohou vašemu děťátku od bolestí a nepříjemného pocitu nafouknutí. 

Ochrana a regenerace pokožky

Kvalitní přírodní oleje pak pečují o pokožku miminka a zanechávají ji vláčnou a pružnou. Sezamový olej brání vysušení pleti a chrání pokožku před napnutím či popraskáním, zatímco mandlový olej stimuluje regeneraci pokožky a zklidňuje ji. Meruňkový olej je zase bohatý na antioxidanty a vitaminy a podporuje obranyschopnost pokožky. 

Použití: Naneste na bříško a lehce masírujte ve směru hodinových ručiček. Používejte pravidelně během dne i jako prevenci proti nadýmání.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro děti

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Velký přehled éterických olejů: Fenykl

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?