Biopurus Olej z citronové trávy 100 ml

Biopurus Olej z citronové trávy 100 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný éterický olej z citronové trávy má úžasnou osvěžující a povzbuzující vůni. Je vhodný pro použití do aromalamp v pracovnách či kancelářích, kde podporuje soustředění. Olej z citronové trávy můžete přidat do sprchového gelu. Vůně vás příjemně naladí a povzbudí. Olej můžeme přidat i do masážních olejů. Kromě povzbuzujících účinků pozitivně působí proti celulitidě. Kombinací vaše

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný éterický olej z citronové trávy má úžasnou osvěžující a povzbuzující vůni. Je vhodný pro použití do aromalamp v pracovnách či kancelářích, kde podporuje soustředění. Olej z citronové trávy můžete přidat do sprchového gelu. Vůně vás příjemně naladí a povzbudí.

Olej můžeme přidat i do masážních olejů. Kromě povzbuzujících účinků pozitivně působí proti celulitidě. Kombinací vašeho oblíbeného pleťového krému s tímto éterickým olejem získáte pomocníka proti mastné pokožce se sklony akné a rozšířeným pórům.

Olej z citronové trávy můžete přidat i do šamponu pro vašeho čtyřnohého miláčka. Citrusová vůně přirozeně a účinně odpudí všechny neodbytné parazity.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: