Nobilis Tilia Olej z kukuřičných klíčků 200 ml

Nobilis Tilia Olej z kukuřičných klíčků 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Olej z kukuřičných klíčků přispívá ke zdraví celého organismu, posiluje jej a činí odolnějším vůči negativním vlivům civilizačních chorob. Zároveň aktivně regeneruje poškozenou mastnou i suchou pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Olej z kukuřičných klíčků Nobilis Tilia aktivně přispívá ke zdraví celého organismu, posiluje jej a činí odolnějším vůči negativním vlivům civilizačních chorob. Olej má blahodárné účinky díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin, polynenasycených tuků a mnohých vitaminů. Ty přispívají ke zdraví a vitalitě celého organismu.

Kukuřičný olej má skvělé regenerační a ochranné vlastnosti, díky čemuž je skvělým pomocníkem pro ošetření poškozené pokožky. Léčí akné i drobné záněty, ale i ekzémy a suchou šupinatou pokožku. Díky vysokému obsahu vitaminu E a koenzymu Q10 pokožku posiluje, aktivně regeneruje a činí ji odolnější vůči známkám stárnutí a ztrátě elasticity.

Olej z kukuřičných klíčků je bohatý na množství omega-3 mastných kyselin, ale také polynasycených mastných tuků, kyseliny linolové a vitaminu E. Obzvláště poslední jmenovaný je silný antioxidant, chrání organismus před známkami předčasného stárnutí a posiluje jej vůči stresu i jiným nepříznivým vnějším vlivům. Při pravidelném užívání kukuřičný olej harmonizuje hladinu cholesterolu v krvi a podporuje zdraví celého kardiovaskulárního systému.

Péče pro krásnou pokožku

Olej z kukuřičných klíčků Nobilis Tilia je jednodruhovým olejem, který je dostatečně univerzální a dá se použít na celé tělo doslova od hlavy k patě. Je vhodný por všechny typy pokožky a nemusíte se jej obávat ani v případě, že máte mastnější typ pleti, nijak ji totiž nezatíží ani nepodporuje nadměrnou tvorbu kožního mazu. Při nanesení na lehce vlhkou pokožku se velmi rychle vstřebává a nezanechává mastný povlak.

Regenerace a obnova pleti

Olej z kukuřičných klíčků má silné regenerační účinky na všechny typy pokožky. Je zejména vhodný na pleť poškozenou, podrážděnou či namáhanou nepříznivými vnějšími vlivy. Olej z kukuřičných klíčků stimuluje vlastní regenerační schopnost pokožky, díky čemuž podporuje hojení a zanechává pokožku vyživenou, pružnou a vláčnou.

Léčba akné

Oleje z kukuřičných klíčků je ovšem vhodný také na pokožku mastnější a problematickou. Má vysoký obsah nenasycených mastných kyselin, proto podporuje tvorbu ochranné kožní bariéry, a tím i dlouhodobě zlepšuje pružnost a odolnost pokožky. Vitamin E je zase mocným antioxidantem a chrání buňky pokožky před poškozením oxidativním stresem. Zároveň pomázá léčit akné a nezpůsobuje ucpávání pórů.

Dokonale pěstěná pokožka

V tomto oleji nenajdete žádné přidané konzervanty ani umělou parfemaci, jedná se o čistě přírodní prostředek pro péči o pokožku. Je velice dobře snášený, změkčuje kůži a podporuje hojení drobných prasklinek či oděrek. Můžete jej používat samostatně nebo jej smíchat s některým jiným rostlinným olejem podle aktuálních potřeb. Zároveň díky obsahu omega-3 mastných kyselin snižuje hladinu cholesterolu a udržuje vaše cévy zdravé.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje i celého těla a lehce rozetřete.

Dávkování: 1 čajovou lžičku oleje užívejte 1x - 2 x denně 30 minut před jídlem po dobu alespoň 3 týdnů. Poté udělejte v kúře alespoň týdenní pauzu a podle potřeby pokračujte.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?