Nobilis Tilia Olej z pšeničných klíčků 100 ml

Nobilis Tilia Olej z pšeničných klíčků 100 ml

424
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Olej z pšeničných klíčků je bohatým zdrojem živin, které ochraňují pokožku i celý organismus před známkami předčasného stárnutí. Je vhodný pro ošetření suché zralé pokožky i masáže těla.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný olej z pšeničných klíčků Nobilis Tilia je bohatým zdrojem vitaminů a dalších živin, které ochraňují pokožku i celý organismus před známkami předčasného stárnutí a negativním vlivem civilizačních chorob. Olej je vhodný pro vnitřní užití, ošetření suché zralé pokožky i pro masáže celého těla.

Olej z pšeničných klíčků je bohatý na množství vitaminů A, B a také E. Díky tomu aktivně regeneruje suchou i zralou pokožku, posiluje ji a chrání před známkami stárnutí i ztrátou elasticity. Olej z pšeničných klíčků pokožku spolehlivě změkčuje, hydratuje ji do hloubky a chrání ji před popraskáním. Také eliminuje vznik nevzhledných suchých šupinek a brání pokožku před dehydratací.

Tělu dodává nenasycené mastné kyseliny, ale také vitaminy E a K. Při pravidelném užívání olej podporuje zdraví kardiovaskulárního systému, stabilizuje hladinu cholesterolu v krvi a zároveň chrání celé tělo před známkami předčasného stárnutí i před vlivem stresu.

 

Regenerace a revitalizace

Olej z pšeničných klíčků Nobilis Tilia je vhodný pro pokožku celého těla, a to doslova od hlavy k patě. Ve vaší koupelně se určitě neztratí, je skvělý samostatně, ale výborně se kombinuje také s dalšími oleji. Je vhodný pro všechny typy pokožky, je výborně snášený pletí citlivou a nezatěžuje ani pokožku mastnější. Při nanesení na lehce vlhkou pokožku se velmi rychle vstřebává a nezanechává mastný povlak.

Antioxidanty proti stárnutí pleti

Pšeničné klíčky jsou bohatým zdrojem celé řady pleti prospěšných látek, zejména pak cenných vitaminů, nenasycených mastných kyselin a antioxidantů. Olej z pšeničných klíčků pak blahodárně působí i na pokožku velmi namáhanou, náročnou a suchou, můžete jej použít i na lokty či kolena a zanechává vaši pokožku vláčnou a dokonale hebkou.

Intenzivní péče

Pšeničné klíčky jsou rovněž mocným bojovníkem proti stárnutí organismu, díky vysokému obsahu antioxidantů chrání před působením volných radikálů, a olej z nich proto brání stárnutí pokožky, kterou udržuje mladistvou a elastickou. Olej z pšeničných klíčků dlouhodobě zvyšuje obranyschopnost pleti a pomáhá i zralé a náročné pokožce.

Svěží a vláčná pokožka

V oleji nenajdete žádné přidané konzervanty ani umělou parfemaci, jedná se o čistě přírodní prostředek pro péči o pokožku. Je velice dobře snášený, změkčuje kůži a podporuje hojení drobných prasklinek či oděrek. Je vhodný pro použití také na špatně se hojící jizvy. Díky svému složení pomáhá snižovat hladinu cholesterolu a pečuje o zdraví srdce a cév.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje i celého těla a lehce rozetřete.

Dávkování: 1 čajovou lžičku oleje užívejte 1-2x denně 30 minut před jídlem po dobu alespoň 3 týdnů. Poté udělejte v kúře alespoň týdenní pauzu a podle potřeby pokračujte.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Triticum Sativum Germ Oil
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Pšenice není jenom na výrobu chleba

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Zdravé opalování na vlnách bio kosmetiky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Triticum Sativum Germ Oil
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?