Viridian Omega 3, 6, 9 200 ml

Viridian Omega 3, 6, 9 200 ml

Značka: Viridian
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Doplněk stravy obsahuje vyvážený poměr důležitých omega nenasycených mastných kyselin. Díky příjemné chuti jej můžete přidat do vašeho oblíbeného koktejlu, nebo pokrmu.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Doplněk stravy Omega 3,6,9 od značky Viridian obsahuje směs olejů v BIO kvalitě: lněný, konopný, pupalkový a dýňový, která jsou bohaté na omega nenasycené mastné kyseliny. 

Doplňky stravy Viridian Nutrition:

  • čistá směs bioaktivních složek = 100% aktivních látek a 0% balastních aditiv a pojiv
  • spolupracují s lokálními producenty a pěstiteli zaměřenými na nejvyšší kvalitu
  • veganské kapsle
  • bez GMO a živočišných složek
  • bez umělých sladidel, barviv a konzervantů
  • bez stearanu hořečnatého, oxidu titaničitého a šelaku

Ekologické balení

Viridian používá skleněné lahvičky z takzvaného amber glass, které chrání obsah pře světlem a teplem. Zároveň je lze recyklovat nebo použít znova. Víčko na lahvičkách je z recyklovatelného hliníku a pečeť na víčku z kukuřičného škrobu – Viridian nepoužívá žádné plasty.

Dávkování: Užívejte 2 - 3 čajové lžičky denně s jídlem.

Viridian je rodinná značka přírodních doplňků stravy, která se vyrábí ve Velké Británii. Produkty značky Viridian obsahuje pouze čistou směs bioaktivních složek a garantují tak špičkovou kvalitu. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Viridian International Ltd, 15 High March, Daventry , NN11 4HB, Northamptonshire, Velká Británie

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. 

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní/výživová tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?