Nobilis Tilia Omlazující krém bioaktivní, anti-age de luxe 50 ml

Nobilis Tilia Omlazující krém bioaktivní, anti-age de luxe 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Omlazující bioaktivní krém pečuje o potřeby náročné stárnoucí zralé pokožky. Dodává pleti potřebné živiny, posiluje ji a zároveň harmonizuje přirozené regenerační funkce pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Omlazující bioaktivní krém Nobilis Tilia pečuje o potřeby náročné zralé pokožky. Dodává pleti potřebné živiny, regeneruje ji a zároveň harmonizuje přirozené regenerační funkce pokožky. Pleť je tak bohatě vyživena, ochráněna před ztrátou elasticity a získává zdravý pěstěný vzhled i barvu.

Bioaktivní krém pečuje o zralou pleť díky obsahu výživných rostlinných olejů a másel, které dodávají potřebné živiny a vitaminy. Sezamový olej i kakaové a bambucké máslo jsou bohaté na množství vitaminu E, silného antioxidantu, který pokožku aktivně chrání před známkami předčasného stárnutí i před ztrátou elasticity. Tyto rostlinné látky také obsahují přirozeně se vyskytující ochranný faktor UV 4 a spolehlivě ochrání pokožku před podrážděním v důsledku krátkodobého pobytu na slunci.

Krém ve svém složení spojuje šípkový a makadamiový olej i výtažky z rakytníku. Všechny tyto rostlinné látky obsahují množství vitaminů a přirozeně se vyskytujících antioxidantů, které pokožku posilují, zpevňují a činí ji odolnější vůči nepříznivým vnějším vlivům, a tím pádem i před vznikem vrásek. Krém je vhodný nejen pro zralou pokožku, ale díky své lehké textuře i pro všechny ostatní typy pleti, které chcete ochránit před známkami stárnutí.

Luxusní péče

Omlazující bioaktivní krém Nobilis Tilia je určen pro tu nejnáročnější pokožku. Intenzivně pečuje o zralou stárnoucí pokožku a dodává jí všechny potřebné vitaminy, minerály a stopové prvky. Hedvábně jemná konzistence krému vám přinese zážitek pro všechny smysly a zanechá pokožku dokonale zjemněnou. Krém je vhodný na denní i večerní použití.

Intenzivní regenerace

Bioaktivní krém Nobilis Tilia se snadno roztírá a rychle se vstřebává, nezanechává za sebou ulepený pocit a neucpává póry. Je vhodný rovněž pod make-up. Základ krému tvoří jojobový olej, který je nejbližší přirozenému mazu pokožky a zaručí skvělé vstřebávání.

Síla antioxidantů

Krém dále obsahuje množství dalších rostlinných olejů a másel, jež zaručí pokožce optimální úroveň výživy. Kakaové máslo pomáhá uzamykat hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky a chrání pleť proti vysušení a podráždění. Spolu s bambuckým máslem pokožku zjemňuje, chrání ji před vnějšími vlivy a dlouhodobě ji posiluje a vyhlazuje. 

Pro zářivě krásnou pokožku

Rovněž makadamiový olej dodává pokožce vláhu a stimuluje její přirozené regenerační schopnosti. Díky tomu vyplňuje drobné vrásky, odstraňuje vysušená místa a sjednocuje tón pokožky. Extrakt z rakytníku je pak bohatý na vitaminy a především antioxidanty, které chrání proti volným radikálům, a tím i zpomalují stárnutí pleti. 

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje, krku i dekoltu a lehce rozetřete.

Tip: Díky lehké snadno vstřebatelné konzistenci je krém mimořádně vhodný pod make-up.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Produktové řady: Nobilis Anti Age de Luxe

Typ pleti: anti age

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Nobilis Anti Age de Luxe

Nenašli jste to pravé? Co tohle?