Original ATOK Omlazující pleťová maska Zlato-jantar 50 ml

Original ATOK Omlazující pleťová maska Zlato-jantar 50 ml

Original ATOK Omlazující pleťová maska Zlato-jantar 50 ml

Značka: Original ATOK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťová maska s obsahem 24karátového zlata a jantaru projasňuje unavenou pleť, osvěžuje ji a dodává jí zdravý vzhled. Současně pomáhá redukovat jemné vrásky z únavy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Omlazující pleťová maska Zlato-jantar Original ATOK s obsahem 24karátového zlata, jantarového extraktu či skvalenu rozjasňuje unavenou a zralou pleť a zlepšuje její celkový vzhled. Je bohatá na bylinné extrakty a rostlinné a éterické oleje. Podporuje obnovu kožních buněk a pomáhá redukovat jemné vrásky z únavy. Maska má díky kombinaci několika éterických olejů lehce nasládlé pudrové aroma.

Gelová textura masky je na pleti velice příjemná. Komplex účinných látek obohacený o éterické oleje z vanilky, jasmínu, pačuli či růžového dřeva pokožku zanechá krásně projasněnou a odstraní z ní známky únavy. Maska kromě zvláčňujících olejů z mandlí či meruňkových jader obsahuje 24karátové zlato či jantarový výtažek, které o pleť šetrně pečují. Osvěžují ji a dodávají jí zdravý vzhled. Extrakty ze světlíku, sedmikrásky a měsíčku podporují přirozenou obnovu kožních buněk, a pleti tak navrací svěžest. Maska je obohacena o rostlinný skvalen či vitamin E, které mají antioxidační účinky, a chrání tak pleť před nadměrnou tvorbou vrásek.

Použití: Masku naneste v tenké vrstvě na obličej, krk a dekolt. Vyhněte se očnímu okolí. Nechte působit 15-20 minut. Poté masku jemně odstraňte vlhkou houbičkou nebo vatovým tamponkem. Používejte 1-2krát týdně.

Česká značka Original ATOK nabízí přírodní péči o pokožku, která využívá účinků aromaterapie a je vyráběna bez jakýchkoliv syntetických látek. Receptury jsou originální a působí synergicky, díky čemuž nabízejí jedinečné účinky. Original ATOK také dbá o myšlenku Fair trade.

Produktové řady: Original ATOK Gold collection

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Cosmetics ATOK International s. r. o., Václavské náměstí 870/6 , 40004 , Trmice, Česká republika

Z blogu3

Original ATOK – česká aromaterapeutická kosmetika

Proč je přírodní kosmetika tak drahá?

Sedmikráska a kopretina: bylinky pro zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?