Lakshmi - Narayan Omlazující pleťový krém Aurum 50 ml

Lakshmi - Narayan Omlazující pleťový krém Aurum 50 ml

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Omlazující pleťový krém Aurum má výborné regenerační účinky díky obsahu zlata a stříbra. Tyto vzácné kovy jsou doplněny mixem rostlinných olejů a bylinných extraktů a přispívají k optimální výživě pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Omlazující pleťový krém Aurum Lakshmi - Narayan má výborné regenerační účinky díky obsahu koloidního zlata a stříbra. Tyto vzácné kovy jsou doplněny jedinečným mixem rostlinných olejů, bylinných extraktů a ledovcové vody z Islandu a přispívají k optimální výživě, ochraně a hydrataci všech typů pleti. Omlazující krém aktivně podporuje elasticitu pokožky, chrání ji před známkami stárnutí a zanechává ji hebkou na dotek.

Bioaktivní omlazující krém stimuluje přirozené regenerační procesy pleti a uzamyká v pokožce potřebnou hydrataci. Díky lehké konzistenci a výživnému složení je krém vhodný pro mastnou a problematickou pleť, kterou chrání před vznikem nedokonalostí. Hodí se i pro náročnou a zralou pokožku, kterou lehce tonizuje, posiluje a stimuluje její přirozenou obnovu. Složení krému je bohaté na mix vzácných rostlinných olejů z jojoby, opuncie a arganu, které jsou skvěle snášeny všemi typy pleti.

O regenerační a současně tonizační účinky se postarají koloidní kovy, které společně s esenciálními oleji dodávají pokožce projasněný pěstěný vzhled. Krém je navíc obohacen o spagyrické esence z růže stolisté a úročníku bolhoje, skvělé posilující bylinky. Při pravidelném použití je pokožka posílena, pevnější, pružnější a přesto vláčná na dotek.

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno a/nebo večer na pokožku obličeje, krku i dekoltu.

Tip: Na mastnější a problematické typy pleti aplikujte krém na navlhčenou tonizovanou pleť. Na sušší typy pleti aplikujte krém na suchou odlíčenou pokožku.

Česká firma Lakshmi - Narayan se zaměřuje na výrobu a prodej koloidních kovů v té nejvyšší kvalitě s garantovanou velikostí částic kovu. Koloidní stříbro a zlato pečují o pokožku celého těla, regenerují ji a mají antibakteriální účinky. Je držitelem ochranné známky Český výrobek.

Typ pleti: anti age, mastná pleť, problematická pleť a akné

Výrobce: Viktor Živný, Křižíkova 18 , 680 01, Boskovice, Česká republika

Z blogu1

Je koloidní stříbro skutečným fenomenálním úkazem současné medicíny?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?