Annemarie Börlind Opalovací fluid SPF 20 ve spreji 100 ml

Annemarie Börlind Opalovací fluid SPF 20 ve spreji 100 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký opalovací fluid ve formě spreje vás ochrání před škodlivými účinky UVA i UVB záření, rychle se vstřebává, zklidňuje pokožku a chrání ji před vysušením.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Annemarie Borlind Opalovací fluid SPF 20 ve spreji nabízí středně vysokou ochranu před slunečním zářením a díky svému složení o pokožku zároveň pečuje. Obsahuje filtry UVA i UVB, a tak se můžete opalovat naprosto bez starostí. Fluid s lehkou texturou se rychle vstřebává, nezanechává na pokožce lepivý pocit.

Fluid lze používat na pokožku celého těla i obličej a je vhodný pro celou rodinu. Nabízí nejen účinnou ochranu před UVA i UVB zářením, ale díky obsahu termální vody a výtažku z mořských řas pokožku hydratuje a chrání před vysušením při pobytu na sluníčku. Kombinace vitaminu E, panthenolu a allantoinu spolu s mořskými řasami zklidňuje pokožku, chrání ji před podrážděním i předčasným stárnutím a podporuje její regeneraci.

Použití: Fluid nastříkejte na pokožku celého těla i obličeje ze vzdálenosti 10-15 centimetrů a dobře rozetřete. Vyhněte se kontaktu s očima. Při delším pobytu na slunci aplikaci zopakujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Sun Care

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Jak stárne Berlíňanka

Připravte pokožku na léto

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?