Alteya Organics Opalovací krém pro děti SPF 30, Exspirace 03/2023 90 ml

Alteya Organics Opalovací krém pro děti SPF 30, Exspirace 03/2023 90 ml

Alteya Organics Opalovací krém pro děti SPF 30, Exspirace 03/2023 90 ml

Značka: Alteya Organics
Certifikáty: NATRUE, USDA ORGANIC
Certifikát NATRUECertifikát USDA ORGANIC
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Opalovací krém s minerálním UV filtrem a SPF 30 chrání pokožku před působením slunečního záření a zároveň ji díky svému složení pěkně hýčká. Vhodný pro celou rodinu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Opalovací krém pro děti SPF 30 Alteya Organics chrání vaši pokožku před UVA i UVB záření díky minerálnímu filtru v non nano formě. Obsažené rostlinné oleje a másla z certifikovaného ekologického zemědělství pokožku vyživují, změkčují a obnovují přirozenný ochranný film. Krém je vhodný pro celou rodinu včetně těch nejmenších.

Tělový krém obsahuje bio jojobový, slunečnicový, měsíčkový, heřmánkový, kokosový a avokádový olej. Tato kombinace je skvělou volbou pro ochranu a výživu pokožky v průběhu opalování. Napomáhají spolu se včelím voskem, bambuckým a kakaovým máslem posilovat přirozenou ochranu kůže proti slunečním paprskům. Také zvyšují voděodolnost přípravku.

Použití: Aplikujte hojně (2 mg výrobku na čtvereční centimetr) 15 minut před vystavením se slunci. Používejte ho znovu po 40 minutách koupání nebo usilovným pocení nebo po dvou hodinách vystavení pokožky na slunci.

Bulharská značka přírodní kosmetiky Alteya Organics nabízí vysoce kvalitní produkty, které jsou výjimečné organickými extrakty či oleji z růže a levandule z vlastních polí z Údolí thráckých králů. Mohou se pyšnit certifikací USDA Organics a NaTrue.

Ostatní kategorie: Opalovací krémy pro děti

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?