Annemarie Börlind Opalovací krém SPF 30 s DNA ochranou a anti-age efektem 50 ml

Annemarie Börlind Opalovací krém SPF 30 s DNA ochranou a anti-age efektem 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Anti age opalovací krém s SPF 30 nabízí ochranu před slunečním zářením a zároveň brání DNA a pleťové buňky. Aktivně tak ochraňuje pokožku před známkami stárnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Anti age opalovací krém Annemarie Borlind s SPF 30 nabízí ochranu před slunečním zářením a zároveň brání pleťové buňky. Aktivně tak ochraňuje pokožku před známkami stárnutí. Ochranný DNA komplex bojuje proti volným radikálům a chrání pleťové buňky před negativním působením UV záření.

Anti age opalovací krém v sobě spojuje pečující účinky rostlinných olejů a mořských řas s účinným UVA/UVB filtrem, který nabízí účinnou ochranu před slunečními paprsky. Účinný přírodní DNA komplex minimalizuje poškození pleti i její podráždění. Krém zanechává pokožku jemnou a zdravě vypadající i po pobytu na sluníčku.

Použití: Malé množství krému aplikujte na pokožku obličeje, krku a dekoltu a lehce rozetřete. Používejte vždy před pobytem na slunci.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Sun Care

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Jak stárne Berlíňanka

Připravte pokožku na léto

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?