Kvitok Ošetřující váleček 1 ks

Kvitok Ošetřující váleček 1 ks

Značka: Kvitok
Certifikáty: Cruelty Free
Certifikát Cruelty Free
Balení:
379
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Váleček pro profesionální ošetření pleti či těla v pohodlí domova.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Některé produkty značky Kvitok mohou být dočasně zabalené v plastovém obalu.

Ošetřující váleček Kvitok slouží k profesionálnímu ošetření pleti a těla v pohodlí vašeho domova. 100% bezpečná pomůcka vhodná pro téměř všechny typy pleti. Ergonomická rukojeť zabezpečuje jednoduchou, bezpečnou a pohodlnou aplikaci.

Aplikátor obsahuje 540 titanových mikrojehliček o velikosti 0,25 mm, které pronikají do svrchní vrstvy pokožky a umožňují tak lepší vstřebávání aktivních látek. Zároveň dochází ke stimulaci přirozené obnovy a regeneraci pokožky - aktivace tvorby kolagenu a elastinu. Váleček umožňuje zjemňovat vrásky, strie a jemné jizvičky, minimalizuje póry a pigmentové skvrny a revitalizuje pokožku. Je také vhodný před aplikací vlasového séra.

Kvitok je první slovenská, ručně vyráběná kosmetika, která je inspirovaná přírodou a skutečnými vědeckými poznatky. Produkty jsou schválené organizací Leaping Bunny, která vyžaduje dodržování Cruelty Free standardů nad rámec zákonných požadavků.

Použití: Ideální čas pro ošetření je večer před spaním. Před každou aplikací si důkladně umyjte ruce. Vyčistěte si pleť tak, aby na ní nezůstaly žádně zbytky kosmetických přípravků a dekorativní kosmetiky. Vydezinfikujte váleček Dezinfekčním sprejem Navia. Vizuálně si rozdělte obličej do několika částí - tváře, čelo, nos, brada, popřípadě krk a dekolt. Válečkem přejeďte po každé části obličeje (4-5x nahoru a dolu a poté zprava doleva 4-5x). Bezprostředně po rollování dané části obličeje použijte pleťové tonikum a pleťové sérum a až poté pokračujte s další částí. Tento postup můžete využít také před nanesením pleťové masky. Poté, co ošetříte všechny části obličeje, naneste pleťový krém. Na takto ošetřenou pleť nenanášejte dekorativní kosmetiku a nevystavujte se slunečnímu záření.

Tip: Při rollování použijte jemný tlak. Ošetření válečkem se doporučuje 2-5x za týden (ze začátku 1-2x do týdne a postupně frekvenci navyšovat).

Upozornění: Váleček nepoužívejte v případě: podrážděné pleti, otevřených ran, na znaménka, bradavice, koloidní a čerstvé jizvy, v případě růžovky, zánětlivého akné, při alergii na kovy. Váleček je určený od věku 18 let. Nepoužívejte v bezprostředním okolí očí. Nepoužívejte před ani po aplikaci peelingu, tenzidových produktů a mýdel.

Údržba: Podmínkou používání válečku je správná dezinfekce. Využijte Dezinfekci na ošetřující váleček Navia. Z hygienických důvodů je váleček určený pro využívání jednou osobou.

Kvitok je první slovenská, ručně vyráběná kosmetika, která je inspirovaná přírodou a skutečnými vědeckými poznatky. Produkty jsou schválené organizací Leaping Bunny, která vyžaduje dodržování Cruelty Free standardů nad rámec zákonných požadavků.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: Ing. Martina Dudová Buď kreatívny, Janka Kráľa 416/17 , 06601, Humenné , Slovensko

Z blogu1

Na vlastní kůži: ručně vyráběná slovenská kosmetika Kvitok

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?