Nobilis Tilia Osvěžovač vzduchu eukalyptus 200 ml

Nobilis Tilia Osvěžovač vzduchu eukalyptus 200 ml

Nobilis Tilia Osvěžovač vzduchu eukalyptus 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Eukalyptový osvěžovač vzduchu čistí vzduch a usnadňuje dýchání díky svěží mentolové vůni. Eukalyptus má výborné antibakteriální a dezinfekční účinky, působí proti únavě a zlepšuje náladu.

Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Eukalyptový osvěžovač vzduchu Nobilis Tilia čistí vzduch a usnadňuje dýchání díky svěží mentolové vůni. Eukalyptus má výborné antibakteriální a dezinfekční účinky, působí proti únavě a zlepšuje náladu. Sprej je tak výborným pomocníkem nejen při nachlazení, virózách, ale i astmatu.

Eukalyptus má intenzivní nahořklou osvěžující vůni, která spolehlivě povzbudí, zlepší náladu a eliminuje příznaky únavy. Má výborné dezinfekční účinky, usnadňuje dýchání a působí protizánětlivě. Sprej je tak výborným pomocníkem při nachlazení, kašli i virózách. Hodí se jako prevence v období chřipek v přeplněných prostorách, jako jsou kanceláře či čekárny u lékaře.

Pro svěží a útulný domov

Osvěžovač vzduchu Nobilis Tilia provoní vaši domácnost osvěžující mentolovou vůní, která skvěle neutralizuje nepříjemné pachy včetně zápachu z cigaret a vytvoří svěží atmosféru plnou energie. Díky praktickému mechanickému sprejovému aplikátoru je osvěžovač vzduchu vždy připraven k použití a hodí se díky své univerzální vůni jak do domácnosti, tak do kanceláře či veřejných prostor.

Dýchejte volně

Osvěžovače vzduchu můžete střídat podle nálady. Vůně lehce hořkého a bylinného eukalyptu vás osvěží a dodá energii. Působí proti únavě a poruchách koncentrace, díky tomu se jedná o ideální vůni do kanceláře. Eukalyptus navíc působí příznivě na vaše dýchací cesty, udržuje je zdravé a průchodné, působí při rýmě a nachlazení a snižuje otoky sliznic. 

Přírodní složení

Na rozdíl od klasických konvenčních osvěžovačů vzduchu nenajdete v osvěžovači od Nobilis Tilia žádné zbytečné syntetické složky. Skládá se pouze z ethanolu v kosmetické kvalitě a éterických olejů, které se rychle rozptýlí ve vzduchu a nezatěžují váš organismus. Éterické oleje navíc aromaterapeuticky působí na psychické i fyzické aspekty organismu a dokážou ovlivnit vaši náladu.

Použití: Malé množství spreje rozprašte do volného prostoru v místnosti. Nevdechujte.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hlavní typ vůně: bylinková, kořeněná

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu5

Aromaterapie pro těhotné

Esenciální olej Eukalyptus

Harmonizace aromaterapií: Čtvrtá čakra (srdeční)

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?