Weleda Osvěžující set pro muže

Weleda Osvěžující set pro muže 1 ks, (200 ml + 50 ml)

Weleda Osvěžující set pro muže

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Zboží je trvale vyřazeno.

Sada obsahuje sprchový gel a hydratační krém. Oba produkty jsou vhodné pro muže každého věku, hydratují pokožku, chrání ji před podrážděním a zanechají ji krásně hebkou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Osvěžujícím setem pro muže od Weledy můžete potěšit nejen svého muže, ale i bratra, tatínka nebo dědečka. Najdete v něm sprchový gel s lehkou gelovou konzistencí a svěží vůní. Dále pak nechybí hydratační krém, který je speciální navržen pro potřeby mužské pleti, poskytne jí hydrataci a zanechá ji sametově hladkou.

Sprchový gel se svěží, jemně kořeněnou vůní šetrně myje pokožku celého těla díky kombinaci šetrných rostlinných tenzidů. Ty vytváří příjemnou krémovou pěnu a současně nenarušují hydrolipidovou vrstvu pokožky, nedráždí ji ani nevysušují. Přidaný vitamin E pokožku aktivně regeneruje a v kombinaci s tenzidy ji udržuje přirozeně pružnou a vláčnou.

Hydratační krém s jojobovým či sezamovým olejem, včelím voskem, vilínovým hydrolátem a výtažkem z mořských řas mužské pleti poskytne potřebnou hydrataci, zanechá ji příjemně hebkou a chráněnou před vznikem drobných šupinek. Současně pleť aktivně vyživuje a chrání ji před podrážděním i drobnými záněty, které mohou vznikat po holení. A navíc, krém lze použít jako denní i noční péči.

Osvěžující set pro muže obsahuje produkty:

Weleda Pánský sprchový gel 200 ml

Pánský sprchový gel 200 ml

230 Kč

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Men

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Z blogu2

Krása z přírody, která překonává čas

Pohodové vánoční nákupy nebo noční můra?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Weleda Men