MÁDARA Osvěžující sprchový gel 250 ml

MÁDARA Osvěžující sprchový gel 250 ml

MÁDARA Osvěžující sprchový gel 250 ml

Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Osvěžující sprchový gel lehce myje pokožku díky kombinaci jemných rostlinných tenzidů, zatímco mátový olej povzbuzuje tělo i mysl. Lehká svěží vůně je doplněna o květinové tóny růže a citrusových plodů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Osvěžující sprchový gel Mádara lehce myje pokožku díky kombinaci jemných rostlinných tenzidů, zatímco mátový olej povzbuzuje tělo i mysl. Lehká svěží vůně je doplněna o květinové tóny růže a citrusových plodů. Jemný sprchový gel tak pečuje nejenom o pleť, ale i o vaše smysly.

Osvěžující sprchový gel je tvořen jemnými tenzidy v kombinaci s růžovou vodou, které šetrně umyjí i tu nejcitlivější pokožku, aniž by ji podráždily nebo dokonce vysušily. Růžová voda pokožku zklidňuje, mírní drobná podráždění a zanechává pleť vláčnou na dotek.

Sprchový gel je navíc obohacen o výtažek z máty a také mátový olej, které pleť osvěží, zlepší prokrvení pokožky a vám dodají novou energii. A co víc, mátový olej působí pozitivně i na zdraví pokožky, chrání ji před drobnými záněty i podrážděním. Osvěžující sprchový gel je skvělým společníkem pro každý den, povzbudí vás a dodá chuť do nového dne.

Péče z lotyšské přírody

Sprchový gel Mádara je jedním z oblíbených produktů této lotyšské značky, která je velice populární u celé řady žen, ale i mužů. Gel obsahuje kvalitní přírodní výtažky, které pocházejí z čisté a neposkvrněné lotyšské přírody. Jeho složení je dokonale vyvážené a tvořené tak, aby vyhovovalo širokému spektru různých typů pleti, včetně pleti citlivé.

Pečující ingredience

Základem sprchového gelu jsou kvalitní přírodní ingredience, které pokožku nejen důkladně čistí, ale zároveń jí poskytnou také pečující benefity. Voda z damašské růže pokožku rozjasní a zpevní, zatímco výtažek z máty a řas pokožku zpevní a zlepší její prokrvení. Obsažený mátový olej pokožku báječně osvěží a povzbudí celé tělo.

Dokonale čistá pokožka

Sprchový gel je tvořen rostlinnými mycími tenzidy, které v kombinaci s růžovou vodou pokožku šetrně, ale důkladně myjí, aniž by ji vysušovaly či dokonce způsobily její podráždění. Růžová voda navíc pokožku zklidňuje, pomáhá hojit případná drobná poranění a zanechává pokožku dokonale hebkou a vláčnou.

Osvěžující vůně

Sprchový gel je obohacen o výtažek z máty a mátový olej, které osvěží pleť, ale také vaši mysl. Máta je ještě doplněna o květinové tóny růže a svěžích citrusových plodů, takže gel tak může pečovat nejen o vaši pokožku, ale i o vaše smysly. Osvěžující sprchový gel je skvělým společníkem do sprchy, dodá vám pořádnou dávku povzbuzení a také chuti do nového dne.

Použití: Sprchový gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: máta

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

MÁDARA - Všechny odstíny červené

MÁDARA: Beauty triky, které jste nevěděli, že potřebujete (až doteď)

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: máta

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?