Acorelle Osvěžující voda bio Verbenové citrusy - vyřazeno 30 ml

Acorelle Osvěžující voda bio Verbenové citrusy - vyřazeno 30 ml

Značka: Acorelle
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Citrusové tóny se mísí s květinovým nádechem Osvěžující přírodní vody verbena a citrusy Acorelle, která je svěží jak ranní rosa. Přírodní osvěžující vody Acorelle kombinují vlastnosti aromaterapie a účinky éterických olejů. Mix přírodních vůní vás pohltí a jejich rafinované tóny vám ukážou, že příroda voní svěže a autenticky, zeleně a vzdušně, intenzivně a nově, tak nějak lépe. Éterické oleje ma

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Citrusové tóny se mísí s květinovým nádechem Osvěžující přírodní vody verbena a citrusy Acorelle, která je svěží jak ranní rosa.

Přírodní osvěžující vody Acorelle kombinují vlastnosti aromaterapie a účinky éterických olejů. Mix přírodních vůní vás pohltí a jejich rafinované tóny vám ukážou, že příroda voní svěže a autenticky, zeleně a vzdušně, intenzivně a nově, tak nějak lépe. Éterické oleje mají velmi intenzivní účinky, voní prudce a silně, ale jejich kombinace v osvěžující parfémované vodě Acorelle vás naprosto pohltí svou jemnou a něžnou alternací autenticky přírodních vůní. Uvolněte se, relaxujte, užijte si to.

 

Tip: Osvěžující přírodní voda je ideálním společníkem do kabelky, poslouží kdykoliv během dne, díky své voňavě slabší intenzitě ji můžete použít opravdu za každých okolností, dodá vám totiž sice jen jemný nádech vůně, ale osvěží vaše tělo i ducha.

Francouzská firma Acorelle nabízí kvalitní produkty z oblasti přírodní kosmetiky, mezi nimi i certifikované přírodní parfémy s aromaterapeutickými účinky či kosmetiku pro šetrné odstraňování chloupků. Veškeré výrobky jsou bez jakýchkoliv chemických složek a mnohé nesou označení Cosmebio a Ecocert.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Laboratoire Odysud, Allée du saylat - ZAC Agropole , 47901 , Agen cedex 9, Francie

Z blogu4

Esenciální olej Mandarinka

Jak menstruační cykly ovlivňují vnímání vůní

Jak voní příroda - přírodní parfémy a deodoranty

Vůně léta, vůně lehkosti

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?