Weleda Ovesný regenerační kondicionér 200 ml

Weleda Ovesný regenerační kondicionér 200 ml

(3 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
314
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Ovesný regenerační kondicionér rychle a viditelně obnovuje poškozené suché vlasy. Obsažené oleje a výtažky z ovsa poškozený povrch vlasu uhlazují, zpevňují a navrací přirozenou pružnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Ovesný regenerační kondicionér Weleda rychle a viditelně regeneruje poškozené suché vlasy. Je jedno, jestli byly poškozeny barvením, teplem či nepříznivými vnějšími vlivy. Obsažené kvalitní oleje a výtažky z ovsa poškozený povrch vlasu uhlazují, zpevňují a navrací mu přirozenou pružnost.

Kokosový a jojobový olej obnovují strukturu vlasu, hydratují ho a dodávají potřebné živiny. Extrakty z bílého slézu vlas zjemňují, uhlazují jeho strukturu, a tím usnadňují jeho rozčesávání. Nesmí chybět ani výtažek z ovsa. Ten dodává poškozenému vlasu výživu a vitaminy.

Ovesný regenerační kondicionér kombinuje sílu kvalitních olejů a výtažků, které vlas uhlazují, dodávají mu pružnost a zároveň usnadňují jeho rozčesávání. Díky kondicionéru budou vaše vlasy opět pružné, jemné a plné zdravého lesku.

Regenerace vlasů

Ovesný kondicionér Weleda je to pravé pro krásné, zdravé a pružné vlasy. Kondicionér pomáhá uzavřít vlasové vlákno po mytí a uzamknout v něm potřebnou vlhkost a vyživující látky. Díky přírodním ingrediencím, které mají silné pečující vlastnosti, je vhodný i na velmi namáhané či vysušené vlasy. Podporuje jejich regeneraci a zanechává je zářivě lesklé.

Péče bez zatížení

Ačkoliv Ovesný regenerační kondicionér Weleda poskytuje vlasům skutečně intenzivní péči, tak se nemusíte obávat jejich zatížení či dokonce umaštění. Naše vlasy jsou každý den namáhány nejen vlivy prostředí, ale i horkým vzduchem při fénování a úpravě vlasů a častým barvením. Tento kondicionér pomáhá napravit všechny tyto neduhy a ozdravit vlasy.

Pro poškozené vlasy

Kondicionér používejte po každém mytí vlasů, nejlépe jemným šamponem Weleda. Výtažky z ovsa v kondicionéru jsou bohaté na vitaminy a stopové prvky, díky tomu podporují zdravý růst vlasů a pomáhají regenerovat jejich povrch. Díky obsahu proteinů výtažek z ovsa pomáhá obnovit strukturu vlasového vlákna a navrátit mu přirozenou pevnost a elasticitu.

Zářivý lesk

Přírodní oleje pak vlasové vlákno zacelují, vyhlazují jeho povrch, a zanechávají vlasy zářivě lesklé. Jojobový a kokosový olej jsou bohaté na nenasycené mastné kyseliny a pomáhají vlasy revitalizovat. Hydrolyzovaný pšeničný protein působí na poškozené vlasy a dodává vlasům sílu. Výtažek ze slézu pak vlasy zjemňuje a vyživuje. Díky tomuto kondicionéru tak vaše vlasy budou sametově hebké a zároveň se budou snadněji rozčesávat a upravovat.

Použití: Malé množství kondicionéru vmasírujte do délek vlhkých vlasů a nechte působit 3-5 minut. Poté vydatně opláchněte vlažnou vodou.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Typy vlasů: poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

3 chyby, které škodí vašim vlasům

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Zimní péče o vlasy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nevyhovuje / Veronika 10. 1. 2021 12:28

Mam velmi jemne a suche vlasy, pouziti kondicioneru jakoby vubec nebylo znat a to i kdyz nanesu velike mnozstvi. Vune prijemna.

Nic moc / Kateřina 26. 4. 2019 16:59

Kondicionér mě zklamal jak účinky, tak vůní. Vlasy se po něm rozčesávají velmi těžko a to je mám poměrně jemné, žádnou hřívu. Efekt uhlazení také nevidím a velmi mi nesedla vůně. Už znovu nekoupím.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?