Medikomed Palmorůžová (nard) 10 ml

Medikomed Palmorůžová (nard) 10 ml

Medikomed Palmorůžová (nard) 10 ml

Značka: Medikomed
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Esenciální olej z nardu s mystickou květinově kořeněnou vůní uvolňuje psychiku i namáhané svalstvo. Harmonizuje menstruační cyklus, působí proti celulitidě a podporuje detoxikaci.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Medikomed Palmorůžová je přírodní éterický olej s výraznou bylinně kořeněnou vůni, jenž postupně rozvíjí i jemné květinové a nasládlé aroma. Esenciální olej z nardu na dlouhou dobu provoní váš domov či pracoviště a dodá mu jedinečnou až mystickou atmosféru.

Nard je ideálním pomocníkem pro péči o zralou pleť. Dodává pokožce výživné látky a brání předčasnému vzniku známek stárnutí. Pomáhá balancovat metabolismus pokožky a dodává jí zdravý zářivý vzhled. Éterický olej palmorůžová má také výjimečné účinky proti celulitidě a je vhodnou součástí masážních olejů.

Esenciální olej z nardu uvolňuje namáhané svalstvo a umocňuje relaxaci. Má také detoxikační efekt a podporuje vyplavování škodlivých látek z těla pro dokonalé pročištění a ustanovení rovnováhy v organismu. Harmonizuje menstruační cyklus a působí proti kvasinkovým infekcím.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pro rychlý účinek nařeďte éterický olej čistým rostlinným olejem a aplikujte na pokožku.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné ženy a děti do 3 let věku. Neužívejte ho na pokožku nezředěný.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu2

Esenciální olej Růže (Rosa damascena)

Esenciální oleje v péči o pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?