Vykuřovadla Rymer Palo Santo a Myrha, jehlánky 7 ks

Vykuřovadla Rymer Palo Santo a Myrha, jehlánky 7 ks

168
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 3 ks

Jehlánky se sametově pryskyřičnatou vůní s tóny dřeva a ovoce skvěle pročišťují prostor, mají harmonizační účinky a pomáhají propojovat jin a jang.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vonné jehlánky mají své nezastupitelné místo v šamanismu. Užijte si jejich vůni i u sebe doma díky značce Vykuřovadla Rymer. Jehlánky po zapálení vydávají jemný dým, který má skvělé očistné a harmonizační účinky. Spojení kopálu a myrhy má sametově pryskyřičnatou vůni s tóny sladkého dřeva a ovoce.

Vonné jehlánky představují alternativu klasických vykuřovadel a jejich výhodou je to, že se snadno používají a pomohou vám rychle a efektivně pročistit vybraný prostor a dodat mu příjemnou atmosféru. Jehlánky se dvěma druhy kopálu a myrhou nabízejí harmonizační a pročišťující účinky, a kromě toho posilují spiritualitu i spojení s Matkou Zemí. Podpoří propojení energie nebe a země, jinu a jangu a okouzlí vás hlubokou, mystickou vůní.

JAK NA VYKUŘOVÁNÍ?

Uhlík umístěte buď přímo mřížku kadidelnice, nebo (pokud máte kadidelnici bez mřížky), naplňte kadidelnici asi do ¾ pískem nebo himalájskou solí. Písek ani sůl není třeba po každém vykuřovaní měnit, stačí odebrat již použitý uhlík se zbytky vykuřovadla. 

Sůl není vhodná do všech druhů kadidelnic! (např. RAKU, kovových či vyrobených z porézních materiálů). 

Do pinzety či kleští na uhlíky uchopte rychlozápalný uhlík a sirkou nebo zapalovačem ho zespoda zapalte. Počkejte 15-20 sec. než uhlík přestane jiskřit a vydávat kouř, položte jej do kadidelnice na písek.

Po cca 30 sec., kdy se uhlík začne zbarvovat do šeda již můžete na uhlík sypat vykuřovadlo. Uhlík hoří 20-80 minut (podle velikosti) a během této doby můžete kdykoliv podle potřeby vykuřovadlo přisypat.

Pro vykuřování bylin a vonných dřev (např. palo santo, cedrové dřevo) použijte plátek mica. 

Použití: Jehlánky zapalte a opatrně postavte na speciální stojánek, případně do kadidelnice. Nenechávejte v blízkosti hořlavých předmětů.

Upozornění: Vykuřovadla a tyčinky zapalujte v dobře větraných místnostech, kouř neinhalujte ani nevdechujte. Vykuřovadla nikdy nezapalujte přímo, musí se zahřát, ne zapálit. Během hoření nenechávejte kadidelnici s uhlíkem bez dozoru, uhlík lze uhasit pouze vhozením do vody.

Společnost Rymer se zabývá prodejem vykuřovadel a dalších souvisejících rituálních produktů. Nabízí široký sortiment nejvyšší kvality - to znamená bez syntetických příměsí, syntetických vonných látek a barviv.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hlavní typ vůně: balzamická

Výrobce: Michael Rymer , Dvůr Králové nad Labem, Česká republika

Z blogu1

Dech Draka aneb k čemu slouží vykuřovadla

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?