Ami Pamlsek pro psy AMI-BONE

Ami Pamlsek pro psy AMI-BONE 1 ks, 75 g

Ami Pamlsek pro psy AMI-BONE

Značka: Ami
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pamlsek pro psy AMI-BONE je 100% rostlinná pochoutka bez obsahu GMO. Pamlsek je zároveň odměnou i hračkou zároveň a dodává se ve třech variantách: Digestive, Long life a Bone care.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pamlsek pro psy AMI - BONE Ami je 100% rostlinná pochoutka bez obsahu GMO. Pamlsek je odměnou i hračkou zároveň a dodává se ve třech variantách:

Digestive: Pamlsek podporuje správné trávení a zlepšuje vstřebávání živin, je vhodný zejména po léčbě antibiotiky. Kromě toho podporuje správné fungování imunitního systému.

Long life: Pamlsek preventivně působí proti hromadění tuku, čímž pomáhá chránit kardiovaskulární systém. Kromě toho snižuje riziko zánětů, posiluje imunitní systém a dokonce působí antidepresivně.

Bone care: Pamlsek podporuje správné fungování imunitního systému a přispívá ke zdraví kostí, kloubů a celého pohybového aparátu.

Pamlsky Ami jsou vyráběné pouze z přírodních surovin, neobsahují umělá barviva ani konzervační látky a díky tomu nehrozí vašemu zvířeti případná alergie způsobená nevhodným krmivem. Pamlsek přispěje ke zdraví vašeho psa nebo kočky a přispěje i k jeho dobré kondici, přiměřené hmotnosti i výborné kvalitě srsti. Pamlsek je vhodný jako odměna při cvičení psa, jako hračka k jeho zabavení nebo jen jako pochoutka na zpestření jídelníčku.

Použití: Pamlsek dávejte psovi za odměnu, jako hračku nebo jako pochoutku na zpestření jídelníčku.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Zvířata: psi

Výrobce: Via Boccalerie 12 , PD 35139, Padova, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: