Weleda Pánský sprchový gel 20 ml

Weleda Pánský sprchový gel 20 ml

Weleda Pánský sprchový gel 20 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Zboží je trvale vyřazeno.

Pánský sprchový gel šetrně myje pokožku celého těla a zároveň pečuje o specifické potřeby mužské pleti. Obsažené rostlinné tenzidy v kombinaci s esenciálními oleji pleť šetrně myjí a zjemňují ji.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pánský sprchový gel Weleda šetrně myje pokožku celého těla a zároveň pečuje o specifické potřeby mužské pleti. Obsažené rostlinné tenzidy v kombinaci s esenciálními oleji pleť šetrně myjí, zjemňují ji a eliminují případné podráždění. Kromě péče se vám dostane i příjemné kořeněné vůně.

Sprchový gel je velice šetrný k pleti a zároveň skvěle účinný díky obsahu rostlinných tenzidů, které pokožku lehce myjí, zbytečně nevysušují a nezpůsobují nežádoucí podráždění. Naopak zanechávají pokožku jemnou a pružnou. Tenzidy v kombinaci s vitaminem E pleť aktivně regenerují a udržují ji pružnou.

O příjemnou vůni se postará jedinečná kombinace esenciálních olejů, které pokožku nejenom krásně provoní, ale také ji ochrání před vznikem podráždění. Pánský sprchový gel o pokožku celého těla intenzivně pečuje a současně vás povzbudí osvěžující kořeněnou vůní.

Čistota a hydratace v jednom

Sprchový gel Weleda je produkt, který je určen speciálně pro muže a dokáže šetrně čistit pokožku a odstranit z ní veškěré nečistoty, zároveň jí ale dodává péči a zanechává ji příjemně vláčnou. Sprchový gel Weleda pro muže neobsahuje syntetické tenzidy, které mohou pokožku vysušovat či dráždit, naopak má v sobě pouze šetrná pěnidla na rostlinném základu, která jsou mnohem ohleduplnější k pokožce.

Osvěžující sprchový gel

Tento sprchový gel je tak skvělou volbou pro ty, kdo netolerují klasické sprchové gely s umělými pěnidly a jejich pokožka je náchylná k vysušení. Pánský sprchový gel Weleda pokožku důkladně umyje a dodá jí potřebnou hydrataci, zároveň nenarušuje ochranný hydrolipidový kožní film, takže je vhodný pro všechny typy pokožky včetně suché a namáhané.

Mužná vůně

Sprchový krém Weleda vás okouzlí svou mužnou jemně kořeněnou vůní, která vás po ránu osvěží a pomůže vám nastartovat se do nového dne. Gel je parfemován přírodními esenciálními oleji, které provoní vaši pokožku na dlouhou dobu. Kořeněné aroma zapůsobí na všechny vaše smysly, probudí vaši mysl a dodá vám potřebnou energii.

Přírodní složky

Sprchový gel obsahuje kvalitní přírodní ingredience, které nezpůsobují nadměrné vysušení či podráždění pokožky. Jemná krémová pěna vaši pokožku umyje důkladně a šetrně. Obsažený vitamin E podporuje regeneraci pokožky a revitalizuje ji. Kyselina mléčná pak pomáhá odstraňovat odumřelé kožní buňky a zanechává vaši pokožku sametově jemnou.

Použití: Sprchový gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?