Farfalla Parfémové vody, miniset 2

Farfalla Parfémové vody, miniset 2 8 ml, (4 x 2 ml)

Farfalla Parfémové vody, miniset 2

Značka: Farfalla
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Zboží je trvale vyřazeno.

Potěšte některou blízkou ženu sadou čtyř miniatur parfémových vod od Farfally. Získají si jak milovnice citrusových, tak ovocných i květinových vůní, které jsou oslavou ženskosti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Potěšte některou blízkou ženu sadou čtyř miniatur parfémových vod od Farfally. Získá si milovnice citrusových, ovocných i květinových vůní. Ačkoliv je každá z parfémových vod jiná, všechny mají jedno společné - jsou oslavou ženskosti. Vůně vás příjemně osvěží a zahalí vás do voňavého závoje, který vám zpříjemní každý den.

Parfémová voda Anima potěší všechny milovnice svěžích citrusových vůní. Lehké a nevtíravé spojení graperfruitu, mandarinky a pomeranče vás příjemně naladí a povzbudí vás. Osvěžující citrusy postupně přecházejí ve sladší tóny mimózy a pomerančových kvítků doplněných o mírně pryskyřičnatou borovici. 

Aura si vás získá čistou, vyváženou kombinací květů s lehce kořeněnými až dřevitými tóny. Díky přidanému růžovému hydrolátu získává nádech elegance. Počáteční svěží kombinace bergamotu a citrónové trávy přechází ve sladší květinovou notu, v níž se postupně rozvine lehce dřevitý kosatec, sladký heřmánek a kořeněné olibanum. V základu parfémové vody se můžete těšit na dřevitou pačuli a nasládlou anděliku spojenou s typickou vůní damašské růže.

Umíte si užívat život? Pak vás jistě potěší vůně Femme Sauvage se svými svěžími, lehce nakyslými tóny. Zpočátku v ní ucítíte velmi osvěžující citrusy a sladce květinový pomerančový květ, které vám dodají dobrou náladu. Po chvíli se v parfémové vodě začne objevovat nakyslá andělika, která lehce připomíná pižmo, a kořeněné tóny pepře. Celá kompozice je pak zakončena sladkým santalovým dřevem, květinově-dřevitým kosatcem a teplou, pryskyřičnatou benzoe.

Essence Divine vás zavine do závoje ženskosti. Je příjemně ovocná s květinovými tóny. Po nanesení ucítíte omamné, sladce šťavnaté tóny tuberózy, magnólie, pomerančového květu, jasmínu a osmanthu. Parfémová voda se po nějaké době rozloží do svěžích, lehce citrusových tónů meduňkových lístečků a nasládlého, sametového dřeva cedru. Základ Essence Divine pak tvoří výrazně sladká vanilka, elegantní květinové tóny růže, jemný, lehce dřevitý iris a pryskyřičnatý jantar.

Použití: Vůni aplikujte kdykoliv během dne na pulzní body těla.

Kosmetika značky Farfalla využívá aromaterapeutické síly éterických olejů a účinků dalších přírodních surovin. Ty dohromady tvoří kvalitní výrobky s neodolatelnými vůněmi, ale i nápaditým vzhledem. To vše s úctou k životnímu prostředí a certifikací BDIH.

Ostatní kategorie: Parfémované vody

Hlavní typ vůně: citrusová, květinová, ovocná

Výrobce: Farfalla Essentials AG, Florastrasse 18 , 8610 , Uster, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Proč si vybrat přírodní parfém?

Předsevzetí v rámci přírodní kosmetiky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?