Lavera Pečující pleťová maska Intensiv Bio, Neutral 10 ml

Lavera Pečující pleťová maska Intensiv Bio, Neutral 10 ml

Lavera Pečující pleťová maska Intensiv Bio, Neutral 10 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dopřejte své pleti extra péči v podobě intenzivně pečující pleťové masky Intensiv Bio Neutral. Unikátní složení s rostlinnými oleji a bambuckým máslem stírá z tváře stopy únavy a stresu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dopřejte své pleti extra péči v podobě intenzivně pečující pleťové masky Intensiv Bio Neutral z řady Lavera. Unikátní rostlinné složení s kvalitními, za studena lisovanými rostlinnými oleji a bambuckým máslem pokožku vyživuje, hydratuje a stírá z tváře stopy únavy a stresu.

Jojobový olej je charakteristický svým unikátním složením, které je téměř totožné se složením kožního mazu. Díky tomu je pro pleť velice přirozený, velice dobře se vstřebává a vyživuje pokožku opravdu do hloubky. Avokádový olej dodává výživu nejen suché pokožce, ale výborně také působí na zlepšení stavu zanícené a aknózní pleti.

Bambucké máslo obnovuje poškozený ochranný hydrolipidový kožní film. Pomáhá nastartovat regenerační procesy a oddalovat stárnutí pleti. Dodává pleti ztracenou vláhu a urychluje hojení drobných oděrek. Pupalkový olej odstraňuje pocity pnutí a svědění u  suché pokožky a zmírňuje podráždění alergické i aknózní pleti. Pomáhá urychlovat hojení vzniklých pupínků a předchází vzniku jizviček po akné.

Intenzivní péče

Pokud pleťová maska ještě není součástí vaší pravidelné péče o pokožku, je právě teď ten správný čas to napravit. Pravidelné používání pleťových masek totiž dokáže vyřešit mnoho problémů, s kterými se pleť potýká a má koncentrované složení plné pečujících ingrediencí. Při aplikaci dvakrát až třikrát týdně tak maska dokáže zcela proměnit vaši pokožku.

Vzpruha pro unavenou pleť

Tato maska s přírodními výtažky a oleji je určena  pro pleť, která je unavená, méně pružná a ztrácí hydrataci. Působí jako blahodárný balzám, který ihned zmírní nepříjemně pnutí pokožky a navrátí jí potřebnou energii. Nedostatek výživy a hydratace se může časem projevit předčasným vznikem vrásek, proto je nutné namáhanou pleť vydatně hýčkat.

Přírodní ingredience

Maska na pleť Intensiv Bio Neutral Lavera obsahuje intenzivně vyživující bambucké máslo, které je výborně snášené všemi typy pleti a poskytuje pokožce hloubkovou výživu, aniž by ji zatížilo či ucpávalo póry. Jojobový olej pak obnovuje ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, která brání nepříznivým vnějším vlivům a známkám stresu, aby se projevily na kvalitě pokožky. 

Výživa a hydratace

Avokádový olej pak poskytuje pleti skutečně intenzivní péči a zásobuje ji mastnými kyselinami, které ji udržují hedvábně hladkou. Pupalkový olej má silné zklidňující účinky, zmírňuje podráždění, zarudnutí pokožky či pupínky vzniklé z přecitlivělosti. Navíc podporuje přirozené regenerační mechanismy, urychluje hojení a revitalizuje pokožku. 

Použití: Masku si dopřejte dvakrát týdně, naneste a nechte působit patnáct minut. V případě, že máte opravdu unavenou nebo suchou pleť, můžete nechat působit i déle. Zbytky masky, které se nevstřebají do pleti, jemně otřete. Masku nemusíte smývat.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Neutral

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť, normální pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?