Cattier Peeling bílý jíl a aloe vera 100 ml

Cattier Peeling bílý jíl a aloe vera 100 ml

Cattier Peeling bílý jíl a aloe vera 100 ml

Značka: Cattier
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní peeling s bílým jílem a Aloe vera vhodný pro všechny typy pleti. Můžete jej použít pro čistý pleť peelingující efekt, nebo jako čistící masku s exfoliačními účinky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Peeling přírodní Cattier s bílým jílem a Aloe vera vhodný pro všechny typy pleti. Můžete jej použít pro čistý pleť peelingující efekt, nebo jako čistící masku s exfoliačními účinky. Firma Cattier se na přírodní jíl, jako surovinu pro použití v kosmetice, specializuje již přes 40 let. Jíl je velmi bohatý na soli a minerály, které pokožku napomáhají čistit a remineralizují ji.

Bílý jíl je skvělým prostředkem pro hloubkové čištění pleti. Pomáhá odstraňovat hluboce zanešené a mazem ucpané póry. Tím dochází jak k úbytku černých teček, tak k prevenci proti jejich dalšímu vzniku. Zároveň velmi dobře vstřebává a odsává mastnotu a omezuje nadměrnou činnost mazových žlázek, čímž dochází při pravidelném užívání k regulaci tvorby mazu a vyrovnání přirozených funkcí pokožky.

Jíl na pleť působí detoxikačně a vytahuje z ní nečistoty. Čisté póry pak mají tendenci se stahovat a zmenšovat. Na pohled budou méně viditelné a budou se méně ucpávat, čímž se omezí i vznik zánětlivých projevů (akné, vyrážky...). Aloe vera skvěle vyrovná silné účinky jílu. Pleť hydratuje, zklidní a podpoří její rychlejší regeneraci. Jojobový olej pak pokožku vyživí a pro svou vysokou absorpci a snášenlivost všech typů pokožky je ideálním společníkem ostatních složek - póry nezanese, ani pleť nezmastí.

Podstatnou část peelingu tvoří i květová voda z levandule s antiseptickými a zklidňujícími účinky, pleť posilující extrakt z bambusu a antibakteriální směs éterických olejů. Spolu s bílým jílem a extraktem z aloe vera zanechávají pleť po aplikaci jemnou, vyhlazenou a zbavenou všech nečistot a odumřelých buněk.

Použití: Můžete jej použít s vodou pro čistě peelingový efekt, nebo jako obličejovou masku na suchou pleť. Naneste krouživými pohyby na pleť a poté smyjte vlažnou vodou. Pro efekt pleťové masky nechte chvíli působit a poté smyjte krouživými pohyby. Pleť podle potřeby ošetřete hydratačním krémem.

Tip: Lze použít i jako exfoliační masku.

Dávkování: Aplikujte dvakrát týdně.

Upozornění: Před použitím protřepat.

Od svého založení je v laboratořích přírodní kosmetiky Cattier kladen důraz na know-how a na snahu pomoci, abychom se cítili krásně, příjemně a zdravě. Citlivost k přírodě a snaha podělit se se spotřebiteli o blahodárné účinky přírody, aniž by byla ničena, vedly laboratoře Cattier k vyvinutí řady výrobků pro krásu, hygienu a péči certifikovaných BIO, které jsou přírodní, šetrné, příjemné a účinné.

Typ pleti: alergická pleť, anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Pierre Cattier Paris , 16 Rue Gutemberg , 91070, Bondoufle, Francie

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Očista dočista - pleťový peeling

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?