Medikomed Pelyněk 10 ml

Medikomed Pelyněk 10 ml

Medikomed Pelyněk 10 ml

Značka: Medikomed
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej z pelyňku ulevuje od bolestí pohybového aparátu a je přirozeně antiseptický. Působí proti zánětům dýchacích cest a je vhodný pro mastnou a problematickou pleť.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Medikomed Pelyněk je přírodní esenciální olej s charakteristickou mírně hořkou vůní připomínající bohaté krymské stepi, odkud pochází. Pelyněk má přirozené antiseptické účinky a lze jej použít také pro dezinfekcí místností, ať už ve vašem domově či na pracovišti.

Díky tomu, že pelyněk brání množení bakterií a dalších mikroorganismů, je vhodným přípravkem při onemocnění dýchacích cest, zejména pak chřipce či bronchitidě. Pomáhá dlouhodobě uvolnit dýchací trakt, podporuje vylučování hlenu a zmírňuje dráždivý kašel.

Éterický olej z pelyňku je s oblibou využíván pro úlevu od bolestí. Uvolňuje namáhané svaly a zbavuje bolestí kloubů při revmatizmu či artritidě. Je vhodný také pro péči o mastnou a problematickou pokožku, kterou účinně čistí a podporuje vyplavování nečistot z jejího povrchu.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pro rychlý účinek nařeďte éterický olej čistým rostlinným olejem a aplikujte na pokožku.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné ženy a děti do 3 let věku. Neužívejte ho na pokožku nezředěný.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu1

Esenciální oleje v péči o pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?