Nobilis Tilia Pepř 5 ml

Nobilis Tilia Pepř 5 ml

Nobilis Tilia Pepř 5 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rostlinná silice z černého pepře má silný prohřívací efekt, podporuje lokální prokrvení tkání a má vliv také na oblast trávicího a dýchacího traktu. Posiluje vůli a odhodlání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Pepř černý je éterický olej bez syntetických příměsí s komplexním účinkem na psychickou i fyzickou stránku organismu. Jeho vůně je typicky ostrá a kořeněná. Má silný tonizační efekt a dlouhodobě podporuje lokální prokrvení ve tkáních.

Pepřový olej působí především na oblast žaludku, bojuje proti nadýmání a celkově podporuje trávení. Účinně ulevuje i od chronických bolestí, zejména pak při revmatismu, dně a zánětech krční páteře. Jeho podpůrný efekt oceníte také při dně a chudokrevnosti.

Éterický olej z černého pepře významně prohřívá svaly a klouby a zároveň pomáhá při infekcích dýchacího traktu, jako je chřipka a nachlazení. Napomáhá odstranit únavu, zmírňuje otoky a působí proti zimomřivosti. Posiluje vůli a odvahu ducha.

Pro zdravé trávení

Éterický olej z černého pepře vás překvapí nejen svou příjemnou kořeněnou vůní, ale také účinky na celý organismus. Éterický olej z černého pepře má stimulační efekt na tělo i mysl. Má příznivý vliv na zdravou funkci trávicího systému, pomáhá při nechutenství a bolestech břicha. Zároveň ulevuje od křečí a dbá na správnou funkci střev, díky čemuž zmírňuje nadýmání a plynatost. 

Nejen pro dlouhé zimní večery

Černý pepř je od pradávna proslulý také svými prohřívacími schopnostmi. Podporuje prokrvení ve tkáních, a tím i zahřívá a ulevuje od bolestí, včetně těch chronického charakteru. Je vhodný pro péči o celý pohybový aparát a jeho použití je vhodné také po zvýšené svalové námaze. Zahřeje také samotnou pokožku a podporuje její přirozenou regenerační schopnost a hojení. 

Dýchejte zhluboka

Éterický olej z černého pepře se vyznačuje svou silnou kořeněnou vůní, která má pozitivní vliv na pročištění dýchacích cest. Oceníte jej proto zejména  období chřipek a nachlazení, kdy vám pomůže rychle zprůchodnit vaše dýchací cesty a uvolní ucpané dutiny. Olej z černého pepře také usnadňuje vykašlávání a je přirozeně antiseptický. 

Kouzlo aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Není vhodný pro těhotné, kojící ženy, děti do deseti let věku. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: nachlazení a viróza, revmatismus a artritida, svalové napětí a křeče, žaludeční problémy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Éterický olej černý pepř

Harmonizace aromaterapií: Třetí čakra (solar plexus)

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?