Khadí Pleťová maska Pomeranč 50 g

Khadí Pleťová maska Pomeranč 50 g

(1 hodn.)
Značka: Khadí
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Účinné složky pomeranče absorbují z pokožky přebytečný maz a harmonizují jeho tvorbu. Mizí i menší kožní nesrovnalosti. Struktura pleti je zpevněná a pleť je vyrovnaná. Pomeranč představuje ovoce se silnými čistícími účinky. Čistí pleť do hloubky, zjemňuje ji a vyhlazuje. Pokožka získává elasticitu a vypadá výrazně mladší. Pomeranč povzbuzuje prokrvení pokožky a dává jí zdravou barvu. Fullerova hl

Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu
Účinné složky pomeranče absorbují z pokožky přebytečný maz a harmonizují jeho tvorbu. Mizí i menší kožní nesrovnalosti. Struktura pleti je zpevněná a pleť je vyrovnaná. Pomeranč představuje ovoce se silnými čistícími účinky. Čistí pleť do hloubky, zjemňuje ji a vyhlazuje. Pokožka získává elasticitu a vypadá výrazně mladší. Pomeranč povzbuzuje prokrvení pokožky a dává jí zdravou barvu. Fullerova hlinka a kalamin absorbují přebytečný kožní maz a odstraňují toxiny zpod povrchu kůže a oxid zinečnatý má hojivý a vyrovnávací účinek. Khadi pleťová maska Pomeranč je určená také pro boj s celulitidou, můžete ji použít všude, kde máte problémy s celulitidou. Po použití této pleťové masky bude Vaše pleť důkladně vyčištěná a budete se cítit jako znovuzrození. Bez syntetických barviv, vůní a konzervantů. 100% přírodní složení, čistě na bázi účinných přírodních složek.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: smíšenou pleť, při otocích obličeje a při čelulitidě
konzistence: prášek
barva: jílová
balení: kovový obal

použití: Smíchejte jednu až dvě čajové lžičky prášku se čtyřmi až osmi lžičkami vody nebo s růžovou vodou Khadi, aby vznikla krémová pasta. Pokud máte suchou pokožku, můžete použít i mléko. Obdobně lze přidat trochumedu. Naneste pastu na obličej, krk, nebo na oblasti, kde máte problém s celulitidou. Nechte působit 15-20 minut a poté smyjte. Khadi pleťovou masku POMERANČ používejte alespoň jednou týdně.
složení: Solum fullonum (Fullerova hlinka), Citrus aurantium dulcis (sušená pomerančová kůra), kalamin, Zincum oxydatum (oxid zinečnatý), Symplocos racemosa (lodhra), Azadirachta indica (neem), Psoralea corylifoliae (bawachi), Berberis aristata (dřišťál), Cinnamomum camphora (kafr), olej Citrus aurantium amara (esenciální olej z pomeranče)

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Značka Khadí je vysoce kvalitní přírodní kosmetika. Jejími pilíři jsou čistě přírodní složení, moderní znalosti a kritéria z oboru přírodní kosmetiky, účinné receptury indické ajurvédy a etická pravidla a principy Khadi. Kosmetika Khadi [vyslovuje se kádý] je založena na přírodních ingrediencích - na bylinách, rostlinných olejích, ovoci, květinách a minerálech. Pečuje svým originálním a účinným způsobem o vlasy, pleť a tělo. Většina výrobků je certifikována BDIH - kontrolovaná přírodní kosmetika. Sortiment výrobků je neustále rozšiřován, cílem společnosti je získání certifikátu BDIH pro všechny výrobky. Pleťové a vlasové oleje, pleťové masky, rostlinné barvy na vlasy a další výrobky jsou absolutně přírodní, bez jakýchkoliv chemických látek a konzervantů. Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Byliny jsou sbírány tou nejtradičnější možnou cestou, lokálními obyvateli v přírodě, v souladu s politikou Khadi pro zaměstnanost venkovských obyvatel, aniž by docházelo k poškozování přírody. Výrobky značky Khadi ® jsou vyráběny v Indii podle pravidel Khadi, zároveň však podle striktních pravidel definovaných pro přírodní kosmetiku. Tím jsou zajištěny etické pracovní podmínky výrobcům v Indii a zároveň je zajištěno, že výrobky odpovídají vysokými evropským standardům kvality, kladeným na přírodní kosmetiku. Jsou tomu již tisíce let, kdy byly v oblasti Indie sestaveny receptury využívající stovek nejrůznějších bylin v kombinaci s účinnými oleji, které léčí a omlazují. Ajurvéda - věda o dlouhověkosti - představuje komplexní systém, který pečuje o celek těla, mysli a duše, o zdraví, krásu a pohodu. Složení přírodní kosmetiky Khadi je založeno právě na účinných ajurvédských recepturách a přináší to nejlepší z ajurvédy pro krásu a zdraví Vašich vlasů a pleti.

kontakt na výrobce:
Khadi Naturprodukte
Zur Weser 5
31737 Reintein
Deutschland

webové strány značky:
www.khadi-cz.cz


Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: smíšená pleť

Výrobce: Khadi Naturprodukte, Zur Weser 5 , 31737, Reintein, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Moc dobrá maska / Jana R. 19. 1. 2014 10:11

Používám každé 3 dny, pouze smíchám s vodou. Na smíšenou pleť ideální - maska a peeling v jednom. Druhý den se pleť mírně zhorší (asi tím, jak se čistí), ale další dny je pak jemná a krásná. Skvěle likviduje akné. Velké balení, které vydrží opravdu dlouho.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?