Lavera Pleťová maska Q10, Basis Sensitiv 10 ml

Lavera Pleťová maska Q10, Basis Sensitiv 10 ml

Lavera Pleťová maska Q10, Basis Sensitiv 10 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťová maska s koenzymem Q10 navrací pleti dokonalý mladistvý vzhled. Vyživující rostlinné oleje a hydratující šťáva z Aloe vera pečují o potřeby stárnoucí pokožky a pomáhají redukovat vrásky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pleťová maska Lavera Basis Sensitive s koenzymem Q10 navrací pleti dokonalý mladistvý vzhled. Vyživující rostlinné oleje, hydratující šťáva z Aloe vera a růžová voda pečují o potřeby stárnoucí pokožky a pomáhají redukovat vrásky. Pokožka je po použití masky jemná, vypnutá a krásně hladká.  

Koenzym Q10 je silným antioxidantem, chrání pleť před poškozováním volnými radikály a zvyšuje její pevnost, pružnost a odolnost. Regeneruje pokožku, pomáhá předcházet projevům stárnutí a redukovat již vzniklé jemné vrásky a rýhy. Šťáva z Aloe vera má skvělé hydratační a zklidňující schopnosti, zároveň působí mírně antibakteriálně a napomáhá hojení drobných ranek, oděrek a zánětů. 

Kombinace bambuckého másla a jojobového, olivového a sojového oleje je vynikající především pro suchou pokožku, kterou hydratuje a dokonale promašťuje. Pleti dodává nenasycené mastné kyseliny, vitaminy a další antioxidační látky, jenž jsou nezbytné pro správnou funkci pokožky a jejich nedostatek je na první pohled viditelný i na jejím vzhledu.

Hloubková péče

Pleťová maska je bonusovou součástí péče o pleť, která při pravidelném používání zcela promění stav vaší pokožky a dokáže vyřešit takřka jakýkoliv pleťový neduh, který vás trápí. Pleťové masky Lavera pečují o vaši pokožku a navracejí jí dokonalý pěstěný vzhled. Díky přírodním výtažkům jsou velice dobře snášeny a dlouhodobě zvyšují kvalitu pleti.

Proti stárnutí pokožky

Maska na pleť Lavera obsahuje takzvaný koenzym Q10, jehož objev byl jedním z největších milníků v pečující kosmetice. Koenzym Q10 pomáhá zpomalovat známky stárnutí pokožky a je opravdu účinným anti-age bojovníkem. Tato pleťová maska tak pomáhá dlouhodobě udržet mladistvý vzhled vaší pleti a poskytuje jí hloubkovou výživu.

Důkladná hydratace

Zásadní součástí péče o pleť je její důsledná hydratace, díky které si pokožka udržuje zdravou a vypnutou strukturu. Jojobový olej je velice podobný přirozenému kožnímu mazu, a díky tomu se nejlépe vstřebává do pokožky, kterou spolu s cenným bambuckým máslem udržuje vláčnou. Výtažek z Aloe vera pak uzamyká hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky a zároveň přináší zklidnění.

Použití: Masku naneste na vyčištěnou pleť, nechte působit 10-15 minut a poté zbytky setřete papírovým či látkovým ubrouskem.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Tipy na hydratační přípravky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?