Lavera Pleťová maska revitalizační Růže & Makadamiový ořech, Faces 2x 5 ml

Lavera Pleťová maska revitalizační Růže & Makadamiový ořech, Faces 2x 5 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Revitalizační maska intenzivně pečuje o suchou zralou pokožku. Obsažené výživné oleje viditelně zlepšují pružnost a odolnost pleti, zabavují ji nepříjemného pnutí a suchých šupinek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Revitalizační maska Lavera Faces New intenzivně pečuje o suchou zralou pokožku. Obsažené výživné oleje a másla viditelně zlepšují pružnost a pevnost pleti, zbavují pokožku nepříjemného pnutí i suchých šupinek. Maska zanechává stárnoucí pleť posílenou, odolnější vůči podráždění i dehydrataci a příjemně vláčnou na dotek.

Revitalizační maska kombinuje množství pečujících olejů, másel a rostlinných extraktů. Avokádový olej na pokožce vytvoří lehký ochranný film, který uzamkne potřebnou hydrataci a zároveň podporuje regeneraci stárnoucí pleti, zatímco makadamový olej pokožku zjemňuje a zároveň posiluje.

Složení masky je navíc obohaceno o výtažky plodů z divoké růže, která je plná antioxidantů a vitaminů, které pokožku revitalizují a posilují. Výživná maska zanechává suchou zralou pokožku jemnou, hebkou na dotek a bezvadně vyživenou. Vyrovnává její barevný tón a eliminuje vznik suchých šupinek.

Intenzivní péče

Pokud pleťová maska ještě není součástí vaší pravidelné péče o pokožku, je právě teď ten správný čas to napravit. Pravidelné používání pleťových masek totiž dokáže vyřešit mnoho problémů, s kterými se pleť potýká a má koncentrované složení plné pečujících ingrediencí. Při aplikaci dvakrát až třikrát týdně tak maska dokáže zcela proměnit vaši pokožku.

Úleva pro suchou pleť

Tato maska s výtažky z růže a makadamového ořechu je určena zejména pro pleť náchylnou k vysušení. Působí jako blahodárný balzám, který ihned zmírní nepříjemně pnutí pokožky a navrátí jí ztracenou pružnost. Nedostatek výživy a hydratace se může časem projevit předčasným vznikem vrásek, proto je nutné suchou pleť vydatně hýčkat.

Přírodní ingredience

Maska na pleť s růží a makadamovým ořechem Lavera obsahuje intenzivně vyživující avokádový olej, který uzamyká hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky a je skvělý pro suchou pleť. Avokádový olej nejen, že dlouhodobě zmírňuje vysušení plet, ale zároveň podporuje její přirozenou regenerační schopnost a pomáhá pleť dlouhodobě revitalizovat.

Výživa a hydratace

Spolu s makadamovým olejem pak tvoří vydatný elixír pro pokožku, které navrátí elasticitu a dodá jí neodolatelnou hebkost. Jemný mandlový olej pak zmírňuje jakékoliv podráždění a olej z meruňkových jader podporuje hydrataci a zvláčnění pokožky. Výtažek z růže dodává pokožce vitaminy a antioxidanty a kyselina hyaluronová ji vypíná. 

Použití: Masku naneseme 1-2 týdně na vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Necháme působit 10-15 minut, poté setřeme nevstřebané zbytky masky vatovým tamponem či smyjeme vlažnou vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?