Khadí Pleťová maska Růže Anti Aging 50 g

Khadí Pleťová maska Růže Anti Aging 50 g

Značka: Khadí
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Složení masky je založeno na ajurvédské tradici, všechny složky jsou pečlivě vyladěny, aby redukovaly vrásky, vypínaly pleť a zásobovaly ji vlhkostí. Khadi pleťová maska Růže nabízí vynikající ochranu pro zralou, suchou a citlivou pleť a pro pleť náchylnou k předčasnému stárnuti. Podporuje ochranný kyselý plášť pokožky a její přirozenou regeneraci. Maska působí do hloubky pleti a omlazuje ji. Poko

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Složení masky je založeno na ajurvédské tradici, všechny složky jsou pečlivě vyladěny, aby redukovaly vrásky, vypínaly pleť a zásobovaly ji vlhkostí. Khadi pleťová maska Růže nabízí vynikající ochranu pro zralou, suchou a citlivou pleť a pro pleť náchylnou k předčasnému stárnuti. Podporuje ochranný kyselý plášť pokožky a její přirozenou regeneraci. Maska působí do hloubky pleti a omlazuje ji. Pokožka je hydratovaná, hebká a zářivá. Okvětní lístky damaškové růže vyrovnávají vlhkost pokožky, rozjasňují ji, zjemňují a zpomalují proces stárnutí pleti. Fullerova hlinka v kombinaci s kalaminem absorbují přebytečný maz a toxiny a odvádějí je z pokožky, pleť s rozšířenými póry se stabilizuje a omlazuje. Lékořice působí proti stárnutí pleti, zatímco shatavari pokožku chladí a omlazuje. Neem a tulsi mají antibakteriální účinky a protizánětlivé účinky. Papája a lajjalu dodávají pokožce mladistvý vzhled a pomáhají její regeneraci. Pleť získává novou pružnost a pevnost, je vyčištěná a její pH rovnováha je obnovena. Bez syntetických barviv, vůní a konzervantů. 100% přírodní složení, čistě na bázi účinných přírodních složek.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: suchou, citlivou a zralou pleť
konzistence: prášek
barva: jílová
balení: kovový obal

použití: Smíchejte jednu až dvě čajové lžičky prášku se čtyřmi až osmi lžičkami vody nebo s růžovou vodou Khadi, aby vznikla krémová pasta. Pokud máte suchou pokožku, můžete použít i mléko. Obdobně lze přidat trochu medu. Účinek masky zesílíte, pokud před aplikací masky použijete pár kapek Khadi pleťového oleje proti stárnutí anti-aging a vmasírujete jej do pokožky, dokud se nevstřebá. Naneste pastu na obličej, krk, i na ostatní oblasti, které vyžadují další hydrataci a zpevnění. Nechte působit 15-20 minut a poté masku opláchněte.
složení: Solum fullonum (Fullerova hlinka), Rosa damascena (okvětní lístky damaškové růže), Glycyrrhiza glabra (lékořice), kalamin, Zyncum Oxydatum (oxid zinečnatý), Santalum album (santalové dřevo), Ocimum sanctum (tulsi), Bacopa monniera (brahmi), Azadirachta indica (neem), Prunus armeniaca (trpasličí meruňka), Ricinus communis (ricinový olej), Mimosa pudica (lajjalu, mimosa), Asparagus racemosus (shatavari - indický divoký chřest), Withania somnifera (ashwagandha), Sida cordifolia (bala, indický sléz), Rubia cordifolia (manjistha, indický madder), Pogostemon cablin (pačuli)

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Značka Khadí je vysoce kvalitní přírodní kosmetika. Jejími pilíři jsou čistě přírodní složení, moderní znalosti a kritéria z oboru přírodní kosmetiky, účinné receptury indické ajurvédy a etická pravidla a principy Khadi. Kosmetika Khadi [vyslovuje se kádý] je založena na přírodních ingrediencích - na bylinách, rostlinných olejích, ovoci, květinách a minerálech. Pečuje svým originálním a účinným způsobem o vlasy, pleť a tělo. Většina výrobků je certifikována BDIH - kontrolovaná přírodní kosmetika. Sortiment výrobků je neustále rozšiřován, cílem společnosti je získání certifikátu BDIH pro všechny výrobky. Pleťové a vlasové oleje, pleťové masky, rostlinné barvy na vlasy a další výrobky jsou absolutně přírodní, bez jakýchkoliv chemických látek a konzervantů. Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Byliny jsou sbírány tou nejtradičnější možnou cestou, lokálními obyvateli v přírodě, v souladu s politikou Khadi pro zaměstnanost venkovských obyvatel, aniž by docházelo k poškozování přírody. Výrobky značky Khadi ® jsou vyráběny v Indii podle pravidel Khadi, zároveň však podle striktních pravidel definovaných pro přírodní kosmetiku. Tím jsou zajištěny etické pracovní podmínky výrobcům v Indii a zároveň je zajištěno, že výrobky odpovídají vysokými evropským standardům kvality, kladeným na přírodní kosmetiku. Jsou tomu již tisíce let, kdy byly v oblasti Indie sestaveny receptury využívající stovek nejrůznějších bylin v kombinaci s účinnými oleji, které léčí a omlazují. Ajurvéda - věda o dlouhověkosti - představuje komplexní systém, který pečuje o celek těla, mysli a duše, o zdraví, krásu a pohodu. Složení přírodní kosmetiky Khadi je založeno právě na účinných ajurvédských recepturách a přináší to nejlepší z ajurvédy pro krásu a zdraví Vašich vlasů a pleti.

kontakt na výrobce:
Khadi Naturprodukte
Zur Weser 5
31737 Reintein
Deutschland

webové strány značky:
www.khadi-cz.cz


Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: Khadi Naturprodukte, Zur Weser 5 , 31737, Reintein, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?