Nobilis Tilia Pleťová voda levandulová 200 ml

Nobilis Tilia Pleťová voda levandulová 200 ml

(5 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
197
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Levandulová pleťová voda zklidňuje pokožku obličeje i celého těla, čistí ji a brání před podrážděním. Je vhodná pro všechny typy pleti, zjemňuje, čistí a chrání před vznikem drobných zánětů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Levandulová pleťová voda Nobilis Tilia zklidňuje pokožku obličeje i celého těla, čistí ji a chrání před opětovným podrážděním. Voda je vhodná pro všechny typy pleti od suché citlivé až po mastnou problematickou. Pokožku zjemňuje, čistí a chrání před vznikem drobných zánětů. Kromě toho levandule skvěle zklidňuje i podrážděnou vlasovou pokožku, pleť podrážděnou po holení či dlouhém pobytu na prudkém slunci.

Levandulový olej obsahuje množství silic, které pleť aktivně zklidňují, zjemňují, mírní její začervenání i případné svědění. Díky tomu je levandule výborným pomocníkem pro ošetření popálené pokožky i pleti dlouhodobě vystavené slunečnímu záření a také pleti podrážděné holením. Navíc působí protizánětlivě, stabilizuje funkci mazových žláz a zanechává problematickou pokožku čistší a matnější.

Levandulovou vodu lze použít pro dočištění pleti, ale také jako zklidňující obklad na podrážděná zánětlivá místa či bolavé oteklé oči. Voda je také vhodná pro navlhčení pleti před aplikací oleje, pro osvěžení vlasů i pro zklidnění vlasové pokožky.

Nobilis Tilia je česká společnost, zabývající se výrobou a prodejem přírodní, aromaterapeutické a bio kosmetiky. Výrobky nesou certifikace CPK a CPK BIO a mnohé z nich jsou vhodné pro vegany.

Použití: Malé množství vody naneste na vatový tampon a za jeho pomoci dočistěte pokožku obličeje. Vodu také můžete nakapat do čistých dlaní a vklepat ji přímo do pokožky.

Tip: Levandulová voda je vhodná i pro zklidnění vlasové pokožky trpící na lupy, dermatitidu či jiná onemocnění.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak si poradit s akné přírodní cestou

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Tonizace: nutnost nejen pro mastnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Velmi dobré / Monika 1. 9. 2021 23:48

Krásně voní a zklidňuje pleť, určitě doporučuji.

Super / Veronika 21. 1. 2019 12:06

Krásně zklidní pleť, super i na osvěžení při horkých dnech.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?