Nobilis Tilia Dětské pleťové mléko Klára 200 ml

Nobilis Tilia Dětské pleťové mléko Klára 200 ml

Nobilis Tilia Dětské pleťové mléko Klára 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehké dětské pleťové mléko zklidňuje citlivou pokožku, zjemňuje ji a chrání před opětovným podrážděním. Uklidňuje pokožku i mysl díky obsahu esenciálního oleje z heřmánku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lehké dětské pleťové mléko Nobilis Tilia aktivně zklidňuje citlivou pokožku, zjemňuje ji a zároveň chrání před opětovným podrážděním díky obsahu rostlinných výtažků a vitaminů. Mléko zklidňuje pokožku i mysl díky obsahu esenciálního oleje z heřmánku. Ten má lehké sedativní účinky na celý organismus a pomáhá mu lépe se vyrovnávat s případnými výkyvy nálad.

Jemné pleťové mléko pro děti zklidňuje citlivou pokožku a pečuje o ni díky obsahu rostlinných výtažků, olejů a vitaminů. Vitaminy A a E pleť zjemňují, posilují a chrání před poškozením v důsledku nepříznivých vnějších vlivů. Vitaminy v kombinaci s esenciálním olejem z heřmánku pleť skvěle zklidňují, chrání před vznikem drobných zánětů a zároveň zanechávají pokožku jemnou na dotek a bohatě vyživenou.

Výborné zklidňující účinky má mléko nejenom na pokožku celého těla, ale také mysl. Uklidňující vůně heřmánku navozuje klid, pohodu a klidní rozbouřenou mysl. Mléko je tak výborným pomocníkem před spaním, kdy navodí příjemný pocit únavy. Díky lehkému složení bez přidané parfemace je mléko vhodné nejenom pro citlivou dětskou pleť, ale také pro všechny, kdo trpí na citlivou pokožku.

Pro tu nejcitlivější pokožku

Pleťové mléko Nobilis Tilia prospívá jemné dětské pokožce a dodává jí celou řadu pěstících látek bez zatížení či podráždění. Jemné tělové mléko je perfektním společníkem po každé koupeli a pomáhá okamžitě minimalizovat vysušení pleti děťátka. Pleťové mléko je plné celé řady přírodních ingrediencí, které pronikají do hlubokých vrstev pokožky, chrání ji proti vysušení a posilují ji. 

Intenzivní a šetrná péče

Pleťové mléko pro děti Nobilis Tilia má hedvábně jemnou krémovou konzistenci, která se snadno roztírá po pokožce a rychle se vstřebává. Díky svému složení a konzistenci je vhodné i na velmi citlivou pleť a je vhodná i pro ty nejmenší. Dětská pokožka je velice náchylná k vysušení, proto je nutné o ni po každé koupeli pečovat a chránit ji. 

Hloubková výživa

Pleťové mléko Nobilis Tilia bude hýčkat dětskou pokožku pomocí přírodních olejů a rostlinných výtažků, které dodávají pleti vše nezbytné. Základ tvoří sojový olej, jenž je blahodárným balzámem na vysušenou pokožku. Pomáhá v pleti uzamknout hydrataci, zmírňuje její vysušení a zanechává pokožku sametově hebkou a příjemně pružnou. 

Zklidnění a regenerace

Pleťové mléko zároveň obsahuje také olej z heřmánku, který má skvělé zklidňující vlastnosti a snadno zmírní jakékoliv podráždění či zarudnutí pokožky. Zároveň podporuje regeneraci pleti a posiluje její ochranu před vnějšími vlivy. Jemný heřmánek dodává mléku také uklidňující vůni, která vaše děťátko naladí na pohodový spánek. 

Použití: Malé množství mléka naneste na čistou pokožku celého těla nejlépe ihned po koupeli a lehce rozetřete. Používejte podle potřeby. Mléko je vhodné pro děti od 9 týdnů věku.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typy pokožky: citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?