Annemarie Börlind Pleťový krém na problematickou pleť, Purifying care 75 ml

Annemarie Börlind Pleťový krém na problematickou pleť, Purifying care 75 ml

Certifikáty: FSC, ECO CONTROL
Certifikát FSCCertifikát ECO CONTROL
Balení:
397
Momentálně vyprodané na e-shopu

Pleťový krém na problematickou pleť pečuje o potřeby mastné a smíšené pokožky. Lehce ji matuje a zároveň bohatě vyživuje a hydratuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pleťový krém na problematickou pleť Annemarie Börlind pečuje o potřeby mastné a smíšené pokožky. Lehce ji matuje a zároveň bohatě vyživuje a hydratuje. Spojení rostlinných olejů, Aloe vera a zklidňujících bylinných výtažků harmonizuje nadměrné maštění pokožky a eliminuje výskyt nedokonalostí.

Pleťový krém se o problematickou pokožku stará za pomoci lehkého kukuřičného oleje a šťávy z Aloe vera. Ty zanechají pokožku jemnou a vláčnou a uzamknou potřebnou hydrataci bez nežádoucího umaštění. Navíc, kukuřičný olej má výborné hojivé a regenerační účinky.

Extrakty ze šalvěje, rozmarýnu a řebříčku mají výborné antibakteriální a hojivé schopnosti. Pomáhají zahojit pupínky a další nedokonalosti, současně eliminují výskyt nových. Lehký nemastný krém v noci obnovuje přirozenou rovnováhu pokožky, zatímco ve dne ji brání před vznikem akné a podráždění.

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno a/nebo večer na čistou tonizovanou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: Annemarie Börlind Purifying Care

Typ pleti: problematická pleť a akné

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Annemarie Börlind – 2. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nic moc / Darya 3. 8. 2020 15:23

Pouzivala jsem ho a tonikum ze stejne rady cca 3 mesice. Zadne zlepseni necitim, navic pokozaka zacala rychlej mastit. Vsak tonikum je kvalitni, mne bohuzel proste nesedel.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?