Annemarie Börlind Pleťový krém s koenzymem Q10, Pura Soft 50 ml

Annemarie Börlind Pleťový krém s koenzymem Q10, Pura Soft 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém s koenzymem Q10, vitaminem E či výtažky z růže a okurky je vhodný pro denní i noční péči. Podporuje hydrataci pleti, chrání ji před podrážděním i nadměrnou tvorbou vrásek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Annemarie Börlind Pleťový krém s koenzymem Q10 Pure Soft je vhodný jak k denní, tak k noční péči. Jemně pečuje o pleť, podporuje její hydrataci a poskytuje jí intenzivní ochranu díky kombinaci koenzymu Q10 či vitaminu E. Pleť zůstává příjemně hebká na dotek a je chráněna před nadměrnou tvorbou vrásek i celkovou povadlostí.

Krém díky spojení koenzymu Q10 či vitaminu E intenzivně regeneruje pleť a podporuje její pevnost a pružnost. Pleť je díky tomu chráněna před nadměrnou tvorbou vrásek i celkovou povadlostí způsobenou nedostatekem pevnosti a elasticity i vnějšími vlivy. Krém zároveň díky obsahu bambuckého másla a olejů z podzemnice či pšeničných klíčů pleť krásně zvláční. Přidané výtažky z okurky či růže v kombinaci s včelím voskem a oleji pomohou v pleti udržet potřebnou dávku hydratace. Aby pleť nebyla vystavena podráždění, je složení krému obohaceno o zklidňující allantoin či panthenol.

Použití: Pleťový krém aplikujte ráno i večer na vyčištěnou pleť.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: anti age

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?