Almara Soap Pleťový olej Glow 30 ml

Almara Soap Pleťový olej Glow 30 ml

550
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás

Pleťový olej Pleťový olejíček je určený zejména pro suchou a jemnou pleť a je vhodný jako denní i noční péče místo krému. Najdete v něm spoustu za studena lisovaných, kvalitních olejů a rostlinných extraktů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pleťový olej Glow Almara Soap je olejový elixír, který je namícháný pro potřeby suché a jemné pleti. Používá se ráno i večer a to místo krému. Olejový elixír poskytuje jemnou a zároveň intenzivní péči s ochranou proti působení volných radikálů.

Pleťový elixír Glow Almara Soap obsahuje zklidňující konopný olej, regenerační a antioxidační olej makadamiový, dále makový olej pozitivně působící proti vráskám a arganový olej pro hydrataci, krásu a sametovou jemnost pokožky.
 
Oleje jsou doplněny o bylinný macerát ve slunečnicovém oleji z měsíčku, jetele, růže a slézu a esence pomeranče, kanangy a levandule, které společně podporují zmíněné pozitivní účinky olejů na suchou a jemnou pleť a propůjčují oleji nádhernou vůni.
 
Hlavním produktem české značky Almara soap jsou ručně vyráběná přírodní mýdla. Základními složkami jsou rostlinné oleje, 100% esenciální oleje, rostlinné maceráty a výluhy. Almara soap nabízí mýdla jak pro citlivou či ekzematickou pokožku, tak i různá fancy mýdla či limitované edice.
 

Použití: Každé ráno a večer naneste pár kapek olejíčku na pleť a vmasírujte.

Hlavním produktem české značky Almara soap jsou ručně vyráběná přírodní mýdla. Hlavními složkami jsou rostlinné oleje, 100% esenciální oleje, rostlinné maceráty a výluhy. Almara soap nabízí mýdla jak pro citlivou či ekzematickou pokožku, tak i různá fancy mýdla či limitované edice.

Hlavní typ vůně: bylinková, citrusová, ovocná

Typ pleti: suchá pleť

Užití: vnější

Výrobce: Almara Soap, Ve Žlíbku 1800 , 19300, Praha, Česká republika

Z blogu1

Almara Soap - více než mýdla

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ P 18. 3. 2021 00:01

Olej je skvěle hydratační, akorát malinko mastný. Jako noční krém ho spíše nedoporučuji, ale jako denní součást péče o pleť je vynikající.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?