Hanoju Pleurotus 100 g

Hanoju Pleurotus 100 g

Značka: Hanoju
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Prášek z hlívy ústřičné má silné antioxidační účinky, napomáhá celkově posilovat organismus a přispívá ke správné činnosti srdce, cév, střev i zdravému vzhledu pokožky.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hanoju Pleurotus je jemně mletý prášek z oblíbené hlívy ústřičné, která má mnoho příznivých účinků na lidský organismus. Tato houba obsahuje velké množství vitaminů C, D a skupiny B, dále je bohatá na železo, draslík, zinek či jód, ale i kvalitní proteiny, steroly či aminokyseliny. Celkově podporuje správnou činnost organismu a má pozitivní vliv na kardiovaskulární systém, trávení či stav pokožky.

Díky tomu, že je hlíva ústřičná poměrně silným antioxidantem, napomáhá zpomalovat stárnutí buněk a celkově posiluje obranyschopnost organismu. Je vhodná i pro rekonvalescenci těla po nachlazení, chřipce, angíně, chronických zánětech, ztuhlosti svalů či fyzickém i psychickém vyčerpání. Harmonizuje činnost střev a lze ji užívat také při akné, ekzémech a jiných kožních onemocněních.

Látky obsažené v hlívě ústřičné mají příznivý vliv na činnost srdce a oběhového systému. Napomáhají zlepšovat průchodnost a elasticitu cév, zpevňují žilní stěny, a přispívají tak k boji s křečovými žilami. Hlíva se také osvědčila při snižování hladiny cholesterolu i zvýšeného krevního tlaku. Doplněk stravy Pleurotus je vhodný i pro těhotné a kojící ženy.

Dávkování: Užívejte 3 gramy prášku 1-2krát denně. Prášek rozpusťte v 250 ml vody či ovocné šťávy a pijte ideálně půl hodiny před jídlem.

Upozornění: Jedná se o doplněk stravy. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let věku.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu3

Co dát veganům pod stromeček?

Proč je pro naše tělo důležitý jód?

Zinek na hubnutí, prostatu i ekzém

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?