Annemarie Börlind Posilující noční krém na citlivou pleť, ZZ Sensitive 50 ml

Annemarie Börlind Posilující noční krém na citlivou pleť, ZZ Sensitive 50 ml

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém s unikátním probiotickým a prebiotickým komplexem a výtažky z magnólie či zlaté orchideje navrací citlivé pleti přirozené pH, zbavuje jí napětí a chrání ji před zarudnutím i vysušením.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Posilující noční krém Annemarie Börlind je určený pro citlivou pleť ve věku 30+. Díky kombinaci účinných látek a přírodních výtažků pomáhá pokožku obličeje zklidňovat a celkově ji posiluje. Díky unikátnímu složení podporuje přirozenou mikroflóru pleti, čímž jí navrací rovnováhu.

Unikátní prebiotický a probiotický komplex s výtažky z magnólie a zlaté orchideje, inulinem nebo zinkem šetrně pečuje o citlivou pleť, chrání ji před podrážděním a navrací jí přirozené pH. Pleť tak zůstává příjemně uvolněná a není zarudlá. Krém s obsahem skvalenu, včelího vosku, jojobového a mokřadkového oleje pleť zároveň vyživuje, aniž by ji zatěžoval, zanechá ji hezky hebkou a vláčnou a poskytne jí ochranu před vysušením.

Použití: Přiměřené množství krému naneste před spaním na očištěnou pleť a jemně rozetřete.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind ZZ Sensitive

Typ pleti: citlivá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Annemarie Börlind – 2. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?