Ayurlabs India Přípravek na akné, Tarika 50 g

Ayurlabs India Přípravek na akné, Tarika 50 g

(9 hodn.)
Značka: Ayurlabs India
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tarika skvěle pečuje o mastnou problematickou pokožku, aktivně napomáhá hojení akné a eliminuje zánětlivé projevy pleti. Kombinace sušených ajurvédských bylinek o pleť pečuje a harmonizuje ji.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení9
Položit dotaz
Popis produktu

Tarika Akné Ayurlabs India skvěle pečuje o mastnou problematickou pokožku, aktivně napomáhá hojení akné a eliminuje zánětlivé projevy pleti. Kombinace sušených ajurvédských bylinek o pleť intenzivně pečuje, harmonizuje činnost mazových žláz a zanechává pokožku matnější, čistější a barevně jednotnější.

Prášková maska stabilizuje činnost mazových žláz a současně pokožku dezinfikuje díky obsahu ajurvédských bylin. Ty z problematické pleti šetrně odsávají přebytečný kožní maz, uvolňují zanícené pleťové póry a napomáhají rychlejší regeneraci pupínků. Zároveň chrání pokožku před opětovným výskytem akné.

Pravidelná aplikace pleťové masky zanechává mastnou problematickou pleť zdravější, jemnější a současně sjednocenou a zdravou na pohled. Účinná kombinace bylin současně eliminuje viditelnost stroupků a jizviček po akné. Pokožka je tak čistější a méně náchylná k nadměrnému maštění a tvorbě nedokonalostí.

Tarika

Sypká maska?

Možná jste zvyklí spíše na tradiční krémové matlavé masky. Ty, které nanesete, po chvíli smyjete a je hotovo. Nemusíte nikde nic míchat, ani si masku nějak složitě připravovat. Ale i sypké masky mají své výhody a není jich zrovna málo. V sypké suché formě se totiž nemnoží bakterie, maska se vám tak nemůže zkazit a vydrží mnohem déle jako čerstvá. Krémová forma navíc přispívá k tomu, že maska se nejen kazí, ale také ztrácí postupně svou účinnost. Sypkou masku si vždy připravíte jako čerstvou, stačí jenom zalít troškou vody. 

V sypké masce Tarika najdete sušené ájúrvédské byliny, které stačí skladovat na suchém místě v uzavřené nádobě a tyto si téměř neomezeně dlouho zachovají své účinné vlastnosti. Při každém použití vždy jen odeberte dostatečné množství, ze kterého si hned připravíte čerstvou masku. Získáte tak 100% účinnou ájúrvédskou pomoc pro vaši pleť.

Jak Tariku používat?

Tariku můžete používat, jak často vaše pleť potřebuje. Klidně každý den a klidně každý den i dvakrát, ráno i večer. Jen při tom pamatujte na typ své pleti, suchou a citlivou pokožku může totiž příliš časté používání Tariky podráždit a přesušit. Mastná pokožka bude ale naopak za časté použití ráda, Tarika totiž reguluje mastnotu a zbavuje pokožku přebytečného kožního mazu. Po smytí masky Tarika je pleť jemná, hladká, napnutá a vyhlazená. Tarika pomáhá vysušovat pupínky a zároveň jemně napíná pleť.

Masku si jednoduše připravíte v dlani. Stačí malé množství smíchat s vodou. Konzistenci můžete namíchat spíše tekutější, maska se tak lépe nanáší v opravdu tenké vrstvě a 1 balení Tariky vám i déle vydrží. Nemusíte se ale bát malé účinnosti, maska je totiž velmi účinná i v tenké vrstvě. Po nanesení na pokožku jemně pálí a celkem rychle zasychá. Masku můžete nechat na pokožce libovolně dlouhou dobu, ale je pravda, že po zaschnutí už většinou ztrácí své účinky. Tarika se z pleti velmi dobře smývá, jen si dejte pozor na sněhobíle čisté ručníky, i malé množství prášku totiž barví a zanechává khaki stopy, které jdou ale bez problémů vyprat.

Kdy Tariku používat?

Tarika se skvěle hodí kdykoliv, kdy budete mít pocit, že vaše pleť není úplně v kondici. Když se vám bude klubat nějaká ta neplecha, nebo když se pupínky množí přes noc geometrickou řadou. Tarika dokáže problematické pleti pomoci bojovat s nedokonalostmi a také urychlí její regeneraci. Pro jemnou a hladkou pleť, která bude zdravím a krásou zářit.

Použití: 1/3 čajové lžičky Tarika Akné prášku nasypte do malé misky, přidejte malé množství vody a rozmíchejte na kašičku. Naneste v tenké vrstvě na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce vmasírujte. Nechte působit alespoň 25 minut. Důkladně smyjte vlažnou vodou. Aplikujte podle potřeby, u chronického akné i 2x denně.

Upozornění: Mýdlo a krémy na obličej snižují účinnost Tarika Akné. Uhry a pupínky nevytlačujte. Během aplikace Tarika Akné může docházet k mírnému pálení, což ukazuje na probíhající účinek.

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: AyurLabs, 32 Lally Tollendal Street , 605 001, Pondicherry, Indie

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: skleněný

Specifická označení: ájurvédské produkty

Achoras Calumas (6) , Embelic Myrobalans (5) , Taxus Bacata (3) , Myristica Officinalis (1,8) , Cyprus Rotundous (1,4) , Myrobalans (1,2) , Myrobalan Bellerica (1,2) , Santalum album (1) , Curcuma Aromatica (0,5) , Embelia Ribes (0,3) , Berberis Aristata
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Akné? Už ne!

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Pomoc, mám špatnou pleť

Recenze: Tarika pro čistou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

není to zas takový zázrak / Kateřina 10. 11. 2017 15:56

Podle návodu jsem používala denně, v kombinaci pouze s přírodní kosmetikou. Nepoužívat kromě masky jiné produkty (jak je doporučováno) nelze, protože maska dost vysouší. Zkoušela jsem kombinovat s růžovou vodou (ta je ovšem fajn spíš na osvěžení pleti během dne, nikoli na důkladné čištění) a arganovým olejem, ale po třech týdnech jsem se musela vrátit k přírodnímu mýdlu a krému, protože pleť byla suchá s ucpanými póry. Možná bude zcela vyhovovat někomu s mastnou pletí, já mám pleť sušší (kor v zimě), tak ji používám 2-3x týdně v kombinaci s echinacovým krémem od Argital, tea tree tonikem od Atos a organickým mýdlem od Soaphoria. Pleť se mi teď postupně zlepšuje, ale víc zásluh připisuji tomu krému s echinaceou od Argitalu. Každopádně za vyzkoušení stojí - poměr cena-kvalita je dost v pohodě.

Zázrak / Kristýna 22. 12. 2018 20:07

Trpěla jsem hodně na akné, že mi nepomáhali ani mastičky od lékaře.. a tahle maska je naprostá bomba!! Krásně to hojí a nové akné se mi nedělá. Doporučuji!!!

Na dlouhodobé problémy nezabral / Lucie 9. 11. 2015 11:17

Bohužel s dlouhodobými problémy s akné si maska neporadila, i když jsem ji používala dle návodu. Pokud máte sušší pleť, dejte si pozor - maska je opravdu spíš vhodnější na tu mastnější, neboť má tendenci vysušovat. Hodnotím jako průměr.

Katastrofa / Lucie 28. 1. 2018 21:00

Mám cystické akné a masku jsem si zakoupila na doporučení poradkyně na prodejně. Maska mi "spálila" kůži na obličeji, následovalo zarudnutí, podráždění, přesušení, k tomu se hned další den objevila svědící vyrážka. Svrchní vrstva kůže se mi pak celá postupně sloupala, nicméně s akné to neudělalo vůbec nic. Velké zklamání.

Maska / Šárka 23. 2. 2016 12:05

Masku jsem používala 1 - 2x týdně na svoji mnohdy i v mém věku problematičtější pleť, opravdu pomohla, zasušila a hojila pupínky. Pomohla i manželovi.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: skleněný

Specifická označení: ájurvédské produkty

Achoras Calumas (6) , Embelic Myrobalans (5) , Taxus Bacata (3) , Myristica Officinalis (1,8) , Cyprus Rotundous (1,4) , Myrobalans (1,2) , Myrobalan Bellerica (1,2) , Santalum album (1) , Curcuma Aromatica (0,5) , Embelia Ribes (0,3) , Berberis Aristata
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?