Lavera Přírodní CC krém 8v1 Bio Camu & Minerální pigmenty, Faces 30 ml

Lavera Přírodní CC krém 8v1 Bio Camu & Minerální pigmenty, Faces 30 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, FSC, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát FSCCertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní CC krém jemně tónuje barvu pleti a dodává jí zdravý pěstěný vzhled díky obsahu přírodních minerálních pigmentů. Lehce eliminuje viditelnost pigmentových skvrnek i známky únavy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní CC krém Lavera jemně tónuje barvu pleti a dodává jí zdravý pěstěný vzhled díky obsahu přírodních minerálních pigmentů, zatímco o bohatou výživu pokožky se starají rostlinné oleje a másla. Nestejnoměrná barva pokožky je sjednocena, je eliminována viditelnost pigmentových skvrnek a také známky únavy.

Lehký tónovací krém přirozeně sjednocuje barvu pokožky a současně ji chrání před nepříznivým vlivem slunečních paprsků díky SPF 6. Účinná kombinace rostlinných výtažků, pečujících olejů a minerálních pigmentů o pleť nejenom pečuje, ale také rozjasňuje její přirozenou barvu, zakrývá nedokonalosti, pihy i pigmentové skvrny, vyhlazuje jemné vrásky a linky, pleť posiluje a chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy, a tím pádem i před známkami předčasného stárnutí.

Přírodní CC krém pečuje o pokožku díky obsahu rostlinných olejů a másel, které pokožku bohatě vyživují, zatímco minerální pigmenty sjednocují barevný tón pleti a dodávají pokožce zdravý sjednocený vzhled. CC krém je vhodnou náhražkou za klasický těžký make-up nejen pro horké letní měsíce.

Sjednocený vzhled

I přírodní kosmetika se přizpůsobuje nejnovějším trendům, proto Lavera přináší CC krém založený na pečujících přírodních složkách, který nezatěžuje vaši pokožku, neucpává póry a je pro ni maximálně přirozený. Pod záhadnou zkratkou CC se skrývá colour correction, tedy schopnost CC krému sjednocovat barevné nedokonalosti pleti pro přirozeně jednotný vzhled.

Péče a krytí v jednom

CC krém je tak vlastně nadstavbou BB krémů a tónovacích krémů, protože nabízí další schopnost navíc. Obsahuje minerální pigmenty, které jsou přímými protiklady některých velice častých diskolorací v obličejových partiích. Zelená je protivníkem červených zarudlých míst, žlutá bojuje proti tmavým stínům a kruhům a fialová pomáhá odstranit ochablý vzhled pokožky. Tyto pigmenty jsou však smíchány dohromady do přirozeného tělového odstínu, který se přizpůsobí vaší pokožce.

Jemná a hydratovaná pokožka

CC krém obsahuje nejen pigmenty, které mu dodávají krycí schopnost, ale také rostlinné výtažky, jež o pokožku do hloubky pečují. Bambucké máslo má intenzivní zvláčňující schopnosti, navrací pleti pružnost a pomáhá bojovat preventivně proti vzniku prvních vrásek. Mandlový olej pak pokožku zklidňuje a zjemňuje její povrch. Extrakt z vrbové kůry má tonizační efekt a podporuje hydrataci. CC krém Lavera má navíc přirozený ochranný faktor SPF6.

Použití: Malé množství krému aplikujte na čistou odlíčenou pokožku obličeje. Lehce rozetřete a nechte vstřebat. Pokud chcete dosáhnout vyššího krytí, můžete krém podle potřeby vrstvit.

Tip: Pokud máte suchou pleť, před nenesením CC krému nejprve aplikujte hydratační krém.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Ostatní kategorie: Tónovací krémy

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

HODNOCENÍ / Ramgad 19. 11. 2014 11:10

Krém se nádherně roztírá, perfektní krytí, vůně i konzistence...

Super / Zuzka 29. 5. 2016 10:34

Krém opravdu plní to, co slibuje. Sjednocuje pleť, jemně kryje nedokonalosti, hezky se roztírá, krásně voní, podrážděnou pleť hojí. Jsem moc spokojená!

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?