Lavera Přírodní hydratační fluid, Neutral 50 ml

Lavera Přírodní hydratační fluid, Neutral 50 ml

Lavera Přírodní hydratační fluid, Neutral 50 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pečujte o svou citlivou pleť s přírodním hydratačním fluidem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní hydratační fluid Neutral od značky Lavera je určen pro velmi citlivou a alergickou pokožku. Lehký fluid se snadno vstřebává a poskytuje dlouhotrvající hloubkovou hydrataci. Zklidňuje a pomáhá tvorbě přirozené ochranné bariéry.

Pupalkový olej má regenerační, zklidňující a protizánětlivé účinky, působí hojivě na rány a je vhodný na problematickou a citlivou pokožku. Pleť zpevňuje a pomáhá zmírňovat viditelnost drobných vrásek a jizviček. Olivový olej je antioxidační, protizánětlivý a mírně antimikrobiální. Pleť celkově regeneruje, zvláčňuje, pěstí a zklidňuje. Kakaové máslo je bohatým zdrojem vitaminu E, který je silným antioxidantem. Podporuje hydrataci pokožky a její přirozenou ochrannou vrstvu, změkčuje ji a zjemňuje. Bambucké máslo je výborné pro ošetření suché, stárnoucí a náročné pleti.  Napomáhá udržet pod kontrolou problematickou pokožku, mírní svědění a zarudnutí. Obsažený komplex Green Ultra Sensitive je směsí kořene lékořice a lecithinu. Pomáhá udžovat pokožku hydratovanou a vláčnou.

Lavera je světoznámá německá značka přírodní a bio kosmetiky, která se jako jedna z prvních dostala i do řetězců drogerií, a tím začala psát novou kapitolu dějin přírodní kosmetiky. Její vysoká kvalita příznivé ceny způsobily, že se na přírodní kosmetiku začalo více zákazníků dívat jako na finančně přijatelnou variantu chemickým výrobků. Cílem značky je nabídnout kvalitní kosmetikou s čistě přírodním složením, která je vhodná pro citlivou a alergickou pokožku, stejně tak i pro naše nejmenší. Jejich heslem je "Bio a přírodní kosmetika pro každého".
 
Fluid je vhodný pro vegany a má certifikát NATRUE.
 

Použití: Dvakrát denně aplikujte na vyčištěnou pleť.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť

Užití: vnější

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?