Grada Přírodní kosmetika: Jak na to, Bucková Shannon 144 stran

Grada Přírodní kosmetika: Jak na to, Bucková Shannon 144 stran

Značka: Grada
Balení:
314
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás

Chcete si začít vyrábět vlastní kosmetiku, ale nevíte, jak na to? Tato ilustrovaná publikace vás do toho krok po krůčku zasvětí. Seznámí vás s potřebnými ingrediencemi, začátečnickými i pokročilejšími návody.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kniha Přírodní kosmetika: Jak na to od Shannon Buckové přináší na svých 144 stranách přes 200 tipů, návodů a postupů na domácí výrobu kosmetiky. Je plná spousty informací, které jsou přehledně řazeny dle témat. Kniha je vhodná pro všechny začátečníky, kteří se chtějí pustit do výroby vlastní přírodní kosmetiky, ale zatím nevědí, jak na to.

Kniha vás zasvětí do výroby kosmetiky krok za krokem. Postupně si tak zvládnete vyrobit jednodušší produkty, i ty složitější. Autorka Shannon Bucková je známou blogerkou, která se domácí výrobě kosmetiky věnuje již několik let. Seznámí vás se všemi důležitými ingrediencemi a zasvětí vás do výroby voňavých krémů, pleťových masek, parfémů, tělových mlék atd. plných těch nejlepších přírodních surovin. V knize samozřejmě nechybí ani množství tematických fotografií a ilustrací.

Nakladatelství Grada je největší nakladatelství působícím u nás, působí ovšem i na Slovensku. V jejích titulech najdete vše od počítačové literatury, po odbornou účetní a jazykovou literaturu. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: DIY Kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?