Nobilis Tilia Přírodní parfémová voda Srdcem 30 ml

Nobilis Tilia Přírodní parfémová voda Srdcem 30 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní parfémová voda s obsahem esenciálních olejů tvoří jemnou kombinaci lipových, citrusových a bylinných tónů, které vám dodají klid, lehkost mysli a lásku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Parfémová voda Srdcem Nobilis Tilia představuje přírodní alternativu běžným syntetickým parfemačním vodám. Je složena z esenciálních olejů a její výhodou je nejenom krásná vůně, ale také přirozené aromaterapeutické účinky.

V kouzelné chvíli, kdy ranní vláha stoupá z vlčihorských luk a slunce ji mění v jiskřivou vůni rozkvetlých lip, v něžném všeobjímajícím srdci přírody, rodí se vůně. Jako jemná zvonkohra se rozvíjí souznění lipových, citrusových a bylinných tónů, aby vás výsledný akord přírodního parfému okouzlil osvěžující lehkostí. Zavřete oči a nechte se přenést na louku plnou kvítí, do třpytivé rosy letního rána. Stojíte přitisknutá ke kmenu rozkvetlé lípy a jejími listy procházejí paprsky probouzejícího se slunce. Co cítíte svým srdcem? Možná to stejné, co my – radost z bytí na Zemi, dokonalou harmonii přítomného okamžiku, probuzení všech smyslů, soulad, vděčnost a lásku. Cítíte jako my - SRDCEM.

Nobilis Tilia je česká společnost, zabývající se výrobou a prodejem přírodní, aromaterapeutické a bio kosmetiky. Výrobky nesou certifikace CPK a CPK BIO a mnohé z nich jsou vhodné pro vegany.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, nespavost a nervozita, posílení srdeční činnosti, stres a úzkost, svalové napětí a křeče, žaludeční problémy

Hlavní typ vůně: bylinková, citrusová

Typy pokožky: citlivá pokožka, normální pokožka

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu1

Aromaterapie pro těhotné

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?