Lavera Přírodní pleťová maska, Neutral 2 x 5 ml

Lavera Přírodní pleťová maska, Neutral 2 x 5 ml

Značka: Lavera
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dopřejte své pleti extra péči v podobě intenzivně pečující pleťové masky. Unikátní složení s rostlinnými oleji a bambuckým máslem stírá z tváře stopy únavy a stresu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Dopřejte své pleti extra péči v podobě intenzivně pečující pleťové masky Neutral z řady Lavera. Unikátní rostlinné složení s kvalitními, za studena lisovanými rostlinnými oleji a bambuckým máslem pokožku vyživuje, hydratuje a stírá z tváře stopy únavy a stresu.
 
Jojobový olej je charakteristický svým unikátním složením, které je téměř totožné se složením kožního mazu. Díky tomu je pro pleť velice přirozený, dobře se vstřebává a vyživuje pokožku opravdu do hloubky. Avokádový olej dodává výživu nejen suché pokožce, ale výborně také působí na zlepšení stavu zanícené a aknózní pleti.
 
Bambucké máslo obnovuje poškozený ochranný hydrolipidový kožní film. Pomáhá nastartovat regenerační procesy a oddalovat stárnutí pleti. Dodává pleti ztracenou vláhu a urychluje hojení drobných oděrek. Pupalkový olej odstraňuje pocity pnutí a svědění u  suché pokožky a zmírňuje podráždění alergické i aknózní pleti. Pomáhá urychlovat hojení vzniklých pupínků a předchází vzniku jizviček po akné.
 
Lavera je světoznámá německá značka přírodní a bio kosmetiky. Jejím cílem je nabídnout kvalitní kosmetiku s čistě přírodním složením, která je vhodná pro citlivou a alergickou pokožku, stejně tak i pro naše nejmenší. Jejich heslem je „Bio a přírodní kosmetika pro každého“.
 

Použití: Masku si dopřejte dvakrát týdně, naneste a nechte působit patnáct minut. V případě, že máte opravdu unavenou nebo suchou pleť, můžete nechat působit i déle. Zbytky masky, které se nevstřebají do pleti, jemně otřete. Masku nemusíte smývat.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?