Lavera Přírodní pleťový krém, Neutral 50 ml

Lavera Přírodní pleťový krém, Neutral 50 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hloubková hydratace a dlouhotrvající ochrana pleti s neutrálním krémem pro každého.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní pleťový krém od značky Lavera je každenní krém s hloubkovou a dlouhotrvající hydratací. Složení zabraňuje dalšímu vysušování. Navíc se krém velmi rychle vstřebává. Krém eliminuje zarudnutí, zklidňuje pokožku a chrání pleť před vnějšími vlivy.

Olivový olej spolu s vilínem je antioxidační, protizánětlivý a mírně antimikrobiální. Bambucké máslo napomáhá udržet pod kontrolou problematickou pokožku, mírní svědění, zarudnutí, podporuje hojení popraskané nebo jinak poškozené kůže, jemně ošetřuje suché lokty, kolena a paty. Pupalka má na pokožku regenerační, zklidňující a protizánětlivé účinky, působí hojivě na rány a je vhodná na problematickou a citlivou pokožku. Včelí vosk zůstává na povrchu a vytváří ochrannou vrstvu, pomáhá tak dalším látkám s hojením a regenerací poškozené pokožky.

Lavera je světoznámá německá značka přírodní a bio kosmetiky, která se jako jedna z prvních dostala i do řetězců drogerií, a tím začala psát novou kapitolu dějin přírodní kosmetiky. Její vysoká kvalita příznivé ceny způsobily, že se na přírodní kosmetiku začalo více zákazníků dívat jako na finančně přijatelnou variantu chemickým výrobků. Cílem značky je nabídnout kvalitní kosmetikou s čistě přírodním složením, která je vhodná pro citlivou a alergickou pokožku, stejně tak i pro naše nejmenší. Jejich heslem je "Bio a přírodní kosmetika pro každého".

Krém má certifikát NATRUE.

Použití: Naneste na vyčištěný obličej a jemně vmasírujte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Typ pleti: normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?